Karantinada kalan yaşlı kadın yetkililerden muhabbet kuşu istedi: Allah kimseyi yalnızlıkla sınamasın

İzmir’de yalnız yaşayan ve yasak yüzünden sokağa çıkamayan 67 yaşındaki Aysel Çubukovası, yalnızlığını paylaşacak bir muhabbet kuşu istedi. Çubukovası'nın talebini belediye ekipleri yerine getirdi

İzmir'in Torbalı ilçesinde yalnız yaşayan 67 yaşındaki Aysel Çubukovası, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle sokağa çıkamadığı ve yalnızlıktan sıkıldığı için belediyeden muhabbet kuşu istedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Talebin belediyeye iletilmesi üzerine ekipler, yemiyle beraber kafes içerisinde bir muhabbet kuşunu Çukurovası'na teslim etti.

Ekiplerin yardımına çok sevindiğini belirten Çubukovası, "2 evladım var ancak yalnız yaşıyorum. Salgından önce yürüyüş yapıyordum. Yasakla birlikte kendimi yalnız hissetmeye başlamıştım” dedi.

Adını 'Virüsgülü' koydu

Bu talebi için belediyeyi aradığını ifade eden Çubukovası, “Yalnızlıktan sıkıldığımı belirtip 'En azından bir muhabbet kuşum olsa' dedim. Allah kimseyi yalnızlıkla sınamasın. Kuşun ücretini de verecektim ancak para talep etmediler. Hediyeleri için teşekkür ederim. Beni yalnız bırakmadılar. Kuşun adını 'Virüsgülü' koydum." ifadelerini kullandı.

 

AA

DAHA FAZLA HABER OKU