Jason Momoa merak edilen soruyu yanıtladı: Batman ve Aquaman bir araya gelecek mi?

Aquaman ve Batman son olarak Justice League: Adalet Birliği’nde buluşmuştu

Momoa, Aquaman’la 2018’de kendi solo filmine kavuşmuştu (Warner Bros.)

Game of Thrones’taki Khal Drogo rolüyle dünya çapında şöhreti yakalayan Jason Momoa, DC Comics evreninde canlandırdığı Aquaman ve Batman’ın yeniden bir araya gelip gelmeyeceğini açıkladı.

Jason Momoa’nın Aquaman’i, Ben Affleck’in hayat verdiği Batman’le 2017 yapımı Justice League: Adalet Birliği’nde (Justice League) sık sık karşı karşıya gelmişti. Affleck’in artık oyun dışı kalması ve Robert Pattinson’ın yeni Batman olmasıyla akıllarda oluşan soru işaretini Jason Momoa giderdi: Yeni Batman ve Aquaman bir filmde bir araya gelecek mi?  

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yönetmenliğini Matt Reeves’in üstleneceği The Batman, DC evreninin bir parçası ancak Warner Bros., Justice League: Adalet Birliği’yle yaşadığı hayal kırıklığının ardından bireysel karakterlere odaklanma kararı almıştı. Bu kararın en önemli örneği Joker’in DC evreniyle doğduran bir bağlantısı bulunmuyor.

CinemaBlend'de yer alan habere göre yeni dizisi See’nin promosyonu kapsamında Entertainment Tonight’a konuşan Jason Momoa, Robert Pattinson’ın Batman’ı canlandıracak olmasını yorumladı. “O İyi bir adam, harika bir aktör” diyen Momoa, yeni Batman projesi için heyecanlandığını söyledi.

The Batman’de Zoe Kravitz de Catwoman’a hayat verecek. Jason Momoa, Zoe Kravitz’in annesi Lisa Bonet’le evli. Yani Momoa, Zoe Kravitz’in üvey babası. Daha önce yaptığı açıklamaya göre Momoa, Zoe Kravitz’in bu rolü aldığını öğrendiğinde onu uyarmış ve tıpkı Aquaman’den sonra kendisine olduğu gibi hayatının artık değişeceğini söylemiş.

Momoa, Robert Pattinson’ın Batman, Zoe Kravitz’in Catwoman ve kendisinin de Aquaman olarak bir filmde bir araya gelip gelmeyeceği sorusuna şöyle yanıt verdi:

Harika olurdu ama sanırım o yöne doğru gitmeyecek. Bırakalım da onlar kendi işlerini yapsın ben de benimkini yapayım.

Öyle görünüyor ki The Batman kendi yoluna gidecek ancak yine de DC’nin bu evrenin ikonik karakterlerini bir araya getirmesi, zorlama bir biçimde olmayacak ve doğal bir şekilde yolunu bulacaksa, harika olabilir.

Zoe Kravitz’in yanında Jeffrey Wright “James Gordon” ve Paul Dano ise “The Riddler” karakterleriyle projeye dahil oldu. The Batman’in Haziran 2021’de vizyona girmesi planlanıyor. Robert Pattinson’ın şu sıralar Batman için egzersizlere başladığı belirtiliyor.

Jason Momoa’nın başrolünde olduğu Aquaman’in devam filmininse 2022’de gösterime girmesi bekleniyor.

 

Independent Türkçe için derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU