Eski Catwoman’dan yeni Catwoman’a tavsiye: Tuvalete nasıl gireceğini düşün

Michelle Pfeiffer, rolü Zoe Kravitz'in aldığını öğrendiğinde “çok heyecanlandığını” söylemişti

Pfeiffer, 1992 yapımı Batman Dönüyor’daki Catwoman performansıyla övgü toplamıştı (Warner Bros.)

Eski Catwoman Michelle Pfeiffer, yeni Batman filminde bu karakteri canlandıracağı açıklanan Zoe Kravitz’e tavsiyede bulundu.

Pfeiffer, yönetmenliğini Tim Burton’ın üstlendiği 1992 yapımı Batman Dönüyor’da (Batman Returns) Catwoman Selina Kyle’e hayat vermişti.

2021'de vizyona girmesi planlanan yeni Batman filminde rolü Kravitz’in üstleneceği bu hafta açıklanmış ve bu seçim sosyal medyada olumlu tepkiler almıştı.

 

zoe-kravitz-afp.jpg
Sanatçı bir aileden gelen Zoe Kravitz'in babası ünlü şarkıcı Lenny Kravitz annesiyse oyuncu Lise Bonet (AFP)

 

Rol için adı geçen Ana de Armas, Ella Balinska ve Eiza González gibi aktrislerle girdiği zorlu mücadeleyi kazanan Zoe Kravitz, filmde Batman rolünü üstlenecek Robert Pattinson’la kamera karşısına geçecek.

Yönetmen koltuğunda Maymunlar Cehennemi: Savaş (War for the Planet of the Apes), Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti (Dawn of the Planet of the Apes) ve Kanıma Gir (Let Me In) gibi filmlere imza atan Matt Reeves’in oturacağı filmin senaryosu da yine Reeves’e emanet.

Sızan bilgilere göre yeni Batman’in konusu, 1996-1997’de yayımlanan Jeph Loeb imzalı çizgi roman dizisi Batman: The Long Halloween’dan esinlenecek. Bu sebeple filmin Batman evrenindeki pek çok iyi ve kötü karakteri içermesi bekleniyor.

Screenrant’ta yer alan habere göre yeni filmi Malefiz: Kötülüğün Gücü’nün (Maleficent: Mistress of Evil) tanıtımı için Good Morning America’ya konuk olan Pfeiffer’a, yeni Catwoman Zoe Kravitz için bir tavsiyesi olup olmadığı soruldu. Pfeiffer, Kravitz’e şu altın öğüdü verdi:

Kostümün tasarlanırken tuvalete nasıl gideceğini de göz önünde bulundurduklarından emin ol.

Sunucunun beklediği bu olmasa da, stüdyodaki konuklar bu yanıttan epey memnun görünüyordu.

 

Michelle Pfeiffer - Walt Disney Motion Pictures.jpg
Malefiz: Kötülüğün Gücü, 18 Ekim'de vizyona girecek (Walt Disney Motion Pictures)

 

Pfeiffer’ın programın ilerleyen dakikalarında belirttiği gibi, bu küçük bir detay olabilir ama aynı zamanda önemli bir nokta. Örümcek-Adam’ı canlandıran Tom Holland daha önce yaptığı bir açıklamada en sevdiği Örümcek-Adam kostümünün, tuvalete gitmesine mani olmayan kostüm olduğunu söylemişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Çoğu kişi için şimdiye kadarki en iyi Catwoman olan Pfeiffer, 2014 yapımı Malefez’in (Maleficent) devam filminde Angelina Jolie ve Elle Fanning’le kamera karşısına geçti.

Pfeiffer, Catwoman rolü için rol arkadaşı Elle Fanning’in “muhteşem” bir seçim olabileceğini belirtmiş, Kravitz’te karar kılındığını öğrenince de “çok heyecanlandığını” söylemişti.

Yakın zamanda Emmy ve Altın Küre ödüllü dizi Big Little Lies’la karşımıza çıkan Zoe Kravitz, Catwoman’a yabancı değil. Oyuncu 2017 yapımı Lego Batman Filmi’nde (The Lego Batman Movie) bu karaktere sesiyle hayat vermişti.

 

Independent Türkçe için derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU