Margot Robbie, çıkış yaptığı filmden sonra annesinin ev kredisini ödemiş

33 yaşındaki Avustralyalı oyuncu 2014'te, annesinin 60. doğum günü için onun ipotekli konut kredisinin "tamamını" ödemiş

Margot Robbie ve annesi Sarie Kessler (solda) (AFP)

Margot Robbie çıkış yaptığı rolün ardından "yeterli para" kazanınca annesinin ipotekli konut (mortgage) kredisinin "tamamını" ödeyebildiğini söyledi.

33 yaşındaki Avustralyalı oyuncu, 2013'te Martin Scorsese'nin suç draması Para Avcısı'nda (The Wolf of Wall Street) Leonardo DiCaprio'yla beraber rol almıştı. Gerçek hayattaki borsa dolandırıcısı ve manipülatörü Jordan Belfort'un karısı Naomi Lapaglia'yı canlandırmasıyla Robbie, şöhret basamaklarını hızla tırmandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

News.com.au'ya göre Robbie filmden bir yıl sonra, annesi Sarie Kessler'ın 60. doğum günü için ipotekli konut kredisinin tamamını ödedi.

CBS'in Sunday Morning programının son bölümünde Barbie'nin yıldızı, "İpotekli konut kredisinden para alıp bana borç verirdi, bu yüzden bunu geri ödemem gerektiğini her zaman biliyordum" diye konuştu.

Ve sonra bir gün yeterince para kazandığımda, kredinin tamamını ödedim. Ona 'Anne, artık o ipotekli konut kredisi için endişelenme gerek yok. Artık böyle bir şey kalmadı' dedim.

"Anneme olan bütün borçlarımı bir kenara yazdım" diye devam eden Robbie o kağıdı "sakladığını" ekledi.

Açıkçası benim konumumda kim olsa... annesi için bunu yapardı.

Robbie daha önce, Para Avcısı'yla kavuştuğu şöhretin ardından "en kötü anlarından" birini yaşadığında annesinin yardımına koştuğundan bahsetmişti. Avustralyalı oyuncu o zamanlar sadece 23 yaşındaydı.

Oyuncu 2022'de Vanity Fair'a verdiği röportajda, "O ilk aşamalarda bir şeyler oluyordu, her şey epey berbattı ve anneme 'Bunu yapmak istediğimi sanmıyorum' dediğimi hatırlıyorum" diye anlatmıştı.

Bana tamamen ifadesiz bir yüzle baktı ve 'Hayatım, sanırım vazgeçmek için çok geç' dedi. İşte o zaman tek yolun ilerlemek olduğunu fark ettim.

Robbie halihazırda Greta Gerwig'in eleştirmenlerin gözünde ve gişede büyük başarı elde eden filmi Barbie'nin başrolünde, hayatının amacını bulmak için gerçek dünyaya giderek bir maceraya atılan, Mattel'in popüler oyuncak bebeği rolünde izlenebilir.

Film gösterime girdiğinden beri eleştirmenler tarafından övgüyle karşılanırken, The Independent'tan Clarisse Loughrey 5 yıldız verdiği incelemesinde filmi "neredeyse mucizevi bir başarı" diye nitelendirdi.

Gösterime girdiği ilk hafta sonu küresel gişe hasılatında 337 milyon dolar kazanan Barbie, yılın en büyük yapımı olma yolunda ilerliyor.

Barbie halen sinemalarda.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Meltem Ergin

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU