"Prens Harry nihayet Meghan hakkındaki gerçeği gördü"

Prenses Diana'nın eski uşağı, Sussex Dükü'yle ilgili şaşırtıcı iddialarda bulundu

Eski uşak, daha önce Mirror'a konuşmuş ve Harry ve William'a anlatmak istediği şeyler olduğunu ifade ederek "Diana çocuklarının barışmasını isterdi" demişti (Reuters)

1997'deki ani ölümüne kadar 10 yıldan uzun süre Prenses Diana için çalışan Paul Burrell, sansasyon yaratacak iddialarda bulundu. Prenses Diana'nın eski uşağına göre Prens Harry, eşi Meghan Markle hakkındaki gerçekleri nihayet gördü. 

Burrell, Sussex Dükü'nün sadece iki çocuğu Archie ve Lilibet'in büyüdüğünü görebilmek için evliliğini sürdürdüğünü iddia etti. 

Birleşik Krallık'ta 'Harry sonunda gerçekleri gördü mü' diye düşünen tek kişi ben miyim? Sonunda eşinin ne yaptığını ve onun güzelliği tarafından beyninin yıkandığını ya da büyülendiğini gördü mü? Çünkü hepimiz bunu biliyoruz ama o bunu görmüyor gibi görünüyor.

GB News'a konuşan 64 yaşındaki Burrell, Kral Charles'ın eski uşağı Grant Harrold'ın açıklamalarını onaylar şekilde Prens Harry'nin yakında anavatanına temelli döneceğine inandığını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bununla da kalmayan Burrell, Britanya halkının Prens Harry'yi "kollarını açarak" karşılayacağını ileri sürdü. 

Eski kraliyet çalışanı, "Bu gerçekleştiğinde, çünkü hepimiz gerçekleşeceğini biliyoruz, Birleşik Krallık'a döneceğinden hiç şüphem yok ve bence babası Kral Charles ve kardeşi Galler Prensi William da onu kollarını açarak karşılayacak" dedi ve ekledi:

Harry'de hepimizin sevdiği bir parça var, sadece şu anda yaptığı şeyi neden yaptığını anlamıyoruz.

2018'de evlenen Sussex Dükü ve Düşesi, 2020'de kraliyet hayatının kapılarını kapatarak Kaliforniya'ya doğru yola çıkmıştı. Çift, o zamandan beri Britanya'ya yalnızca birkaç kez döndü. 

Burrell, Prens Harry'nin parçalanmış bir aileden geldiğini hatırlatarak boşanmadan kaçınmanın onun için önemli olduğunu ileri sürdü.

Harry'yi şahsen tanıyorum ve bence her zaman baba olmak istedi, her zaman çocuk istedi, bence şu anda ailesinden ayrılması için biraz erken.

Harry'nin çocuklarının büyüdüğünü görmek için ilişkisini bitirmeyeceğini iddia eden Burrell, sözlerini şöyle sürdürdü:

Ben şahsen Harry'yi tekrar mutsuz görmek istemiyorum, çok fazla gözyaşı gördüm, onu çok mutlu görmek istiyorum, onun ve ailesinin büyüdüğünü görmek istiyorum ama bilirsiniz, aklımda bir şüphe var.


Independent Türkçe, New York Post, NZ Herald

DAHA FAZLA HABER OKU