Prenses Diana'nın uşağı: Prens Harry, Kral III. Charles'ın töreninde ailesinden 10 sıra geride oturacak

Paul Burrell, Sussex Dükü'nün törenden hemen ayrılacağını ileri sürdü

Prens Harry'nin anı kitabı Spare (Yedek) ocakta yayımlandı (Reuters/Arşiv)

Britanya Kraliyet ailesinin eski çalışanı, Kral III. Charles'ın taç giyme törenine yanında eşi Meghan Markle olmadan tek başına katılmaya hazırlanan Prens Harry hakkında çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Birleşik Krallık'ın en bilinen tabloid gazetelerinden Sun'da dün yayımlanan açıklamasında Paul Burrell, Sussex Dükü'nün törende ailesinden uzakta oturacağını söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Burrell, Prens Harry'nin, ailesinin 10 sıra arkasında oturacağını ve 6 mayıs'taki törenin bitmesinin ardından hızla ayrılacağını ileri sürdü.

Prenses Diana'nın eski uşağı, Sussex Dükü'nün törende babası Kral III. Charles ve erkek kardeşi Prens William'la barışmasının pek ihtimal dahilinde olmadığını da savundu. İddiaya göre Harry'nin ikiliyle sohbet etmeye bile vakti kalmayabilir.

Burrell, Kraliyet ailesindeki buzların yakın zamanda erimeyeceğini öne sürdü.

Eski uşak ayrıca, Prens Harry'nin törene sadece "yüzünü göstermek için" gittiğini söyledi:

Gidiyor çünkü babası orada olmasını istiyor. Babası, her iki oğlunun da hayatındaki bu harika güne tanıklık etmek için orada bulunmasından çok memnun olacak. Ama Harry ortalıkta dolaşmayacak.

Kral III. Charles için düzenlenen program üç gün sürecek. Taç giyme töreni 6 Mayıs'ta yapılırken bir sonraki gün öğlen yemeği etkinliği ve konser düzenlenecek. 

Program sebebiyle resmi tatil ilan edilen pazartesi günüyse The Big Help Out' adı verilen bir festival yapılacak. 

 

Independent Türkçe, Sun, New York Post

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU