Meghan Markle, Prens Harry'nin çok az parası olduğunu görünce hayal kırıklığına uğramış

"O büyük Cadillaclara binmek istiyor, emrinde özel jeti olsun istiyor. Şu anda böyle şeyler için otlakçılık etmesi gerekiyor"

Kral III. Charles'ın  6 Mayıs'taki taç giyme törenine çiftin katılıp katılmayacağı henüz net değil (Reuters)

Britanya Kraliyet ailesi hakkında yazdığı son kitabı İntikam: Meghan, Harry ve Windsor Hanedanı Arasındaki Savaş'la (Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors) gündemde olan araştırmacı gazeteci ve yazar Tom Bower, Daily Mail'e dün verdiği röportajda yeni iddialarda bulundu.

Bower, Meghan Markle'ın "para konusunda takıntılı" olduğunu savundu. Eskiden oynadığı Suits dizisiyle tanınan aktrisin, Prens Harry ile tanıştığında çok şaşırdığını söyledi:

Prens Harry'nin çok az paraya sahip olması, onu hem çok şaşırttı hem de hayal kırıklığına uğrattı. Onun milyarlarca olmasa da yüz milyonlarca doları olduğunu hayal ediyordu. Şimdi bu durumu telafi etmeye çalışıyor.

Yazar, Kraliyet görevlerinden ayrılmasalardı ikilinin şu anki masraflarını karşılayamayacaklarını savundu:

O büyük Cadillaclara binmek istiyor, emrinde özel jeti olsun istiyor. Şu anda böyle şeyler için otlakçılık etmesi gerekiyor.

2021'de Forbes, Harry ve Meghan çiftinin toplam servetinin 10 milyon dolar civarında olduğunu kestirmişti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

2020'de Kraliyet'teki görevlerini bırakarak ABD'ye yerleşen çift, 34 milyar dolarlık mülklerden de mahrum kaldı.  

Archewell Productions adında bir şirket kurarak Netflix'le anlaşan çiftin, pek çok yapımı kapsayan bu sözleşmeden toplamda 100 ila 150 milyon dolar kazanacağı tahmin ediliyor. 

Spare (Yedek) adlı kitabı yayımlanan Prens Harry'nin buradan da 20 milyon dolarlık bir avans aldığı öngörülüyor. 

2018'de evlenen Harry ve Meghan çift, Archie adındaki 3 yaşındaki bir oğula ve Lilibet diye bilinen 20 aylık bir kıza sahip.

Tom Bower, araştırmacı gazetecilik çalışmaları ve biyografi kitaplarıyla tanınıyor. Yazar daha önce Robert Maxwell, Conrad Black, Richard Branson, Jeremy Corbyn ve Boris Johnson gibi iş insanı, medya patronu ve siyasetçilerin yaşam öykülerini onlardan izin almadan yazarak gündeme geldi. 
 

Independent Türkçe, Daily Mail, Page Six

DAHA FAZLA HABER OKU