Quentin Tarantino yarattığı karakterlerden birinin öldüğünü açıkladı

Yönetmen, yarattığı karakterlerden birini uykuya yatırdı

(Reuters)

Quentin Tarantino, film karakterlerinden birini öldürdü.

Bu yılki Cannes Film Festivali'nin onur konuğu olan yönetmen, The Video Archives adlı podcast'in resmi Twitter hesabı üzerinden, son filmi Bir Zamanlar... Hollywood'da (Once Upon a Time... in Hollywood) hakkında bir güncelleme paylaştı.

Paylaşımlarda, Tarantino'nun yazar Roger Avary'le sunduğu podcast, 2019 yapımı filminde Leonardo DiCaprio'nun canlandırdığı aktör Rick Dalton'ın hayatını kaybettiği duyurdu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

23 Mayıs Salı yayımlanan bir sonraki bölüm Dalton için "Quentin tarafından tasarlanan ve Rick'in en iyi rollerinden bazılarını içeren bir anma bölümü" olacak.

Tarantino, Bir Zamanlar... Hollywood'da'ya hazırlanırken Dalton'ın geçmişini ve bazılarında dublörü Cliff Booth'la (Brad Pitt) çalıştığı birçok kurgusal rolünü derleyen bir kitap yazdı.

Dalton, Zincirsiz'de (Django Unchained) DiCaprio'nun canlandırdığı Calvin Candie karakterinin aslında Dalton tarafından canlandırılan kurgusal bir karakter olduğunu öne süren, Tarantino'nun filmleriyle ilgili popüler bir teorinin merkezinde.

En gergin bulduğu sahnelerini yakın zamanda açıklayan Tarantino, yönetmenliği bırakmadan önceki son projesi olması beklenen bir sonraki filmini belirledi. Film, 1970'lerde geçen The Movie Critic adlı bir drama olacak.

2019'da Tarantino, sinemacılığı bıraktıktan sonra ne yapmayı planladığını anlatmıştı.
 

Rick Dalton

Leonardo DiCaprio, "Bir Zamanlar... Hollywood'da"da Rick Dalton rolünde (Sony Pictures)


Öte yandan DiCaprio, Martin Scorsese'nin galasını Cannes'da yapan yeni filmi Killers of the Flower Moon'daki rolüyle coşkulu övgüler topladı. Ekimde Apple TV+'ta yayımlanacak filmle ilgili The Independent'ın incelemesine buradan ulaşabilirsiniz.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Deniz Sutaş

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU