Jack Nicholson'ın "gayrimeşru kızı" ortaya çıktı: "Yıllarca bunu gizlemem tembihlendi"

"Herkesin bildiği sır" artık saklanamadı

Jack Nicholson'ın Tessa Gourin dışında 5 çocuğu var (AP / Instagram - Tessa Gourin)

Dünyaca ünlü oyuncu Jack Nicholson'ın "gayrimeşru" kızı olduğunu öne süren 28 yaşındaki Tessa Gourin yıllar süren sessizliğini bozdu ve babasının kendisiyle ilişki kurmaktan kaçındığını söyledi.

85 yaşındaki Nicholson, böyle bir kızı olduğunu kamuoyuyla hiçbir zaman paylaşmamıştı fakat haber ve magazin sitesi Daily Beast, bu durum için "Hollywood'da herkesin bildiği sır" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Haberde Hollywood çevrelerinde Gourin'in "Nicholson'ın gayrimeşru kızı" diye tanındığı belirtildi.

Kendisi de oyuncu olan Gourin, Nicholson'ın kızı olduğunu ilk kez geçen ay dile getirmişti. Gourin, haber sitesi Newsweek için kaleme aldığı "Keşke ben de nepotizm bebeği olarak tanınsaydım" başlıklı yazısında Nicholson ve garsonluk yapan annesinin tek gecelik ilişkisinden doğduğunu öne sürmüştü.

En son Daily Beast'e konuşan Gourin, Nicholson'ın kendisini yıllarca reddettiğini söyledi ve şöyle anlattı:

Küçük yaşlardan beri annem, babamın çok ünlü biri olduğunu söylemememi tembihlemişti.

Annesi tarafından yetiştirildiğini söyleyen Gourin, Nicholson'ın maddi desteğiyle özel okullarda okuduğunu ifade etti ama bunun dışında babasıyla yıllarca hiç iletişime geçmediğini belirtti:

Annem babamla ilişki kurmamı istiyordu ama Jack Nicholson açıkça 'buna hevesli olmadığını' söylemiş.

Daily Beast'in "Baban sence bunu neden istemedi?" sorusunuysa Gourin "Kimse buna şimdiye kadar somut bir cevap veremedi" diye yanıtladı.

Nicholson en son arkadaşlarının "2021'den beri evinden çıkmıyor, akıl sağlığından endişeleniyoruz" açıklamalarıyla gündeme gelmişti.

Oscar ödüllü oyuncunun arkadaşları, Nicholson'ın kendisini ABD'nin Los Angeles şehrindeki evine kapadığını ve izole bir hayat sürdüğünü belirtmişti. 

Kaynaklar, ünlü yıldızın demans geçirdiğini ve akıl sağlığının yerinde olmadığını öne sürmüştü.

Basının en son Ekim 2021'de bir basketbol maçında görüntülediği Nicholson'ın sadece evine gelen oğluyla görüştüğü iddia edilmişti.

 

Independent Türkçe, DailyBeast, NewsWeek

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU