CHP İstanbul İl Başkanlığı, Adıyaman’a yardım TIR’ı gönderdi… Kaftancıoğlu: Bürokratik engelleriniz yaşam hakkının önüne geçemez, hepimizi tutuklayın gücünüz yetiyorsa

Kaftancıoğlu, “Özellikle çocuklar için temin edebileceğiniz termal içlikler olursa perşembe akşamına kadar İl Başkanlığımıza ulaştırmanızı bekliyorum” dedi

Fotoğraf: ANKA

CHP İstanbul İl Başkanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıktığı kentlerden Adıyaman’a yardım TIR’ı gönderdi. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “Bürokratik engelleriniz yaşam hakkının önüne geçemez, hepimizi tutuklayın gücünüz yetiyorsa” dedi.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki 10 ilde yıkıma neden olan depremlerin ardından bölgeye yardımlar gönderilmeye devam ediyor. CHP İstanbul İl Başkanlığı da topladıkları yardımı, TIR’la Adıyaman’a gönderdi. İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da TIR’ın milletvekillerine ulaştırılarak ihtiyacı olan yurttaşlara dağıtılacağını belirtti.

Kaftancıoğlu, “Bürokratik engelleriniz yaşam hakkının önüne geçemez, hepimizi tutuklayın gücünüz yetiyorsa. İstanbullulara sonsuz teşekkür. Dayanışma yaşatır” dedi.

Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımında da dayanışma örneği sergileyen İstanbullulara da teşekkür ederek, şunları kaydetti:

Sevgili İstanbullular ne kadar teşekkür etsem az. Hem güveninize hem de ilginize. Gönderdiğiniz her bir içliği bölgedeki çocuklar ve yetişkinlere bizzat tek tek ulaştıracağız. İyi ki dayanışma var. İstanbullu kardeşlerim; özellikle çocuklar için temin edebileceğiniz termal içlikler olursa perşembe akşamına kadar İl Başkanlığımıza ulaştırmanızı bekliyorum. Cuma günü bir sağlık heyetiyle birlikte deprem bölgesine ulaştıracağız.

 

ANKA

DAHA FAZLA HABER OKU