Wednesday'in yaratıcıları ikinci sezon planlarını anlattı

Popüler Netflix dizisi kaç sezon sürecek?

Son dönemin en popüler Netflix yapımlarından Wednesday'in yaratıcıları Al Gough ve Miles Millar, dizinin muhtemel ikinci sezonuna dair planlarından bahsetti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Wednesday'in ikinci sezonu henüz resmen onaylanmasa da, Netflix'in en çok izlenen İngilizce dizisi olan ve dünya çapında büyük başarı yakalayan yapımın devamına kesin gözüyle bakılıyor.

Geçen ay yayımlanan ve popülerliğini hâlâ yitirmeyen dizinin yaratıcıları Gough ve Miles, Hollywood Reporter'a konuştu. 

Yaratıcılara, ilk sezonun Wednesday'in okulu Nevermore Akademi'nin kapanmasıyla bitmesinin ardından dizinin devamında nelere odaklanacakları soruldu. Gough şöyle dedi:

Tüm ilişkileri keşfetmek ve binevi hepsini karıştırmak istiyoruz. Okulun kapanması ikinci sezon için bize çok fazla seçenek sunuyor, bunu keşfedeceğimiz için heyecanlıyız.

Gough, dizinin odağında Wednesday ve Enid'in arkadaşlığının olduğunu ve ikinci sezonda da bunu sürdüreceklerini söyledi:

Wednesday, arkadaşlık havuzuna parmak ucunu değdirdi. Enid'e sarıldı; sezonun büyük olaylarındandı. Bakalım bu nasıl ilerleyecek, merak ediyoruz.

Yaratıcılara Wednesday'in romantik ilişkilerinde ilerleyip ilerlemeyeceği de soruldu. 

Dizinin ilk sezonunda Wednesday'in Tyler'la ve Xavier'le arasında bazı elektriklenmeler olmuştu. Öte yandan bazı izleyiciler sosyal medyada, Wednesday ve Enid'in arkadaşlığının sevgililiğe evrilmesi gerektiğini dile getirmişti.

Millar, dizinin odağında kız kardeşlik ve arkadaşlık olduğunu vurguladı:

Bazen karakterler değişiyor, bu organik bir süreç. Dizilerin eğlenceli tarafı bu. Her şeye açığız ama dizinin odağında kız kardeşlik ve dostluk var. Bunu başka bir şeye indirgemeyeceğiz.

Dizi kaç sezon sürecek?

Röportajı yapan gazeteci, yaratıcılara bu karar onlara bırakılsaydı diziyi kaç sezon sürdürmek isteyeceklerini sordu.

Gough, "Televizyonun güzel yanı, isterseniz sezonlarca devam edebiliyorsunuz, daha önce yapmadığımız şey değil" dedi ve ekledi:

Bu, hoşlandığımız bir şey. Yıllar boyunca karakterlere ilgisini kaybetmeyen izleyicilerle özel bir bağ kuruyorsunuz. Gidebildiğimiz kadar gitmek isteriz.

Şimdiye kadar pek çok uyarlaması çekilen Addams Ailesi'nin ilk spinoff'u olan Wednesday'i Tim Burton yönetti.

Popüler Netflix dizisinde Wednesday karakterini Jenna Ortega canlandırıyor. 

 

Independent Türkçe, Hollywood Reporter, ScreenRant

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU