Wednesday oyuncusu, Tim Burton'la görüşmesinde utançtan kıpkırmızı olduğunu anlattı

Ünlü yönetmen, oyuncunun karşısında "masanın altına saklanmak istemiş"

Son dönemin popüler Netflix dizisi Wednesday'in oyuncularından Gwendoline Christie, yönetmen Tim Burton'la ilk görüşmesinin ne kadar tuhaf olduğunu anlattı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Daha önce Game of Thrones ve Star Wars gibi yapımlarda oynayan Christie, Wednesday'deki rolü hakkında Women's Wear Daily'ye konuştu.

Christie, çok büyük yapımlarda yer almasına rağmen Burton'ın kendisiyle çalışmak istediğini duyunca aşırı heyecanlandığını şöyle aktardı:

Menajerim arayıp Tim Burton'ın Netflix'teki Addams Ailesi dizisinde benimle çalışmak istediğini söyledi. Durdum ve sessiz kaldım. 

Bir süre kendine gelemediğini belirten Christie şöyle devam etti:

O an atomlarıma ayrıldığımdan eminim. Sonra gizemli bir güç beni tekrar insana benzer bir şey haline getirdi. Telefonu bıraktım ve devam ettim. Bir süre cevap bile veremedim, bunu sindirmem lazımdı.

Christie, Burton'la Zoom'da görüştüklerini ve yönetmenin de kendisine hayran olduğunu söyleyince kulaklarına inanamadığını belirtti:

Görüşmenin sonunda kıpkırmızı olmuştum. 'Kusura bakma, çok utandım ve aklım başımdan gitti' dedim. O da, 'Tanrım, masanın altına saklanmak istiyorum' diye cevap verdi.

Christie'nin Larissa Weems karakterini canlandırdığı Wednesday, üç hafta önce gösterime girmesine rağmen Netflix'in 1 milyar saatten fazla izlenen üçüncü dizisi oldu.

Christie, dizinin başarısına dair şunları söyledi:

Bu gerçekten akıl almaz bir şey. Bence en güzel tarafı çok fazla kişiyi sevindirmiş olması. Diziyi pek çok yaş grubundan kişiler izliyor. İzleyiciler diziyi izlemek için bir araya geliyor. Bence bu çok güzel.

Netflix'ten henüz resmi bir açıklama gelmese de ilk sezonun büyük başarısının ardından Wednesday'in 2. sezonuyla seyircilerin karşısına dönmesi bekleniyor.

 

Independent Türkçe, WWD, Deadline

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU