Tom Cruise'un rekorunu kıran Kate Winslet: Bunu duymaktan bıkmış olmalı!

Ünlü oyuncu, Avatar 2'de suyun altında 7 dakika 14 saniye nefesini tuttu

Ünlü oyuncu Kate Winslet, James Cameron'ın çektiği Avatar'ın devam filmi Avatar: Suyun Yolu'nun (Avatar: The Way of the Water) çekimlerinde suyun altında 7 dakikadan uzun süre nefesini tutarak Tom Cruise'un rekorunu kırmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

USA Today'e konuşan Winslet, 7 dakika 14 saniye boyunca nefesini tutmayı nasıl başardığına dair konuştu.

Ünlü oyuncu, çekimler başlamadan önce çok sıkı serbest dalış eğitimi alarak nefesini tutmayı öğrendiğini söyledi.

İş insanı eşi Edward Abel Smith'in bu süreçte kendisine çok destek olduğunu belirten Winslet şöyle dedi:

Ned, çok formda ve sağlıklı biri, pek çok sporu yapabiliyor. O da benimle birlikte eğitim aldı, böylece eğitmenimiz yokken de güvenli bir şekilde pratik yapabildim. Serbest dalış tek başına yapılan bir spor değil, tüplü dalışta olduğu gibi partnere ihtiyacınız var.

Ünlü oyuncu, serbest dalış için "Bu bir spor, bir beceri ve vücudunuz bunu yapmaya adapte oluyor" ifadelerini kullandı.

2015'te Görevimiz Tehlike 5'te (Mission: Impossible - Rogue Nation) suyun altında 6 dakika boyunca nefesini tutan Cruise'un rekorunu kırdığı için son günlerde adı sık sık aksiyon filmlerinin yıldızıyla anılan Winslet şöyle dedi:

Zavallı Tom… Yani, Tom'u hiç tanımıyorum, hiç tanışmadık. Ama rekorunu nasıl kırdığımı duymaktan çok sıkılmış olmalı. Benim çok hoşuma gitti tabii. Bunda ne kadar iyi olduğuma ve nasıl daha iyiye gittiğime hayran kaldım.

Winslet'la birlikte Sam Worthington, Zoe Saldaña ve Vin Diesel'ın rol aldığı Avatar: Suyun Yolu, 16 Aralık'ta gösterime girdi.

Filmin yönetmeni Cameron'la daha önce 1997'de Titanik'te birlikte çalışan Winslet, o dönem Jim'le tekrar çalışmam için bana çok para ödemeniz lazım" demişti.

25 yıl sonra Cameron'la tekrar birlikte çalışan Winslet'a geçen haftalarda katıldığı bir programda bu sözleri hatırlatılmıştı.

Ünlü oyuncu, "Jim inanılmaz biri, hakkında söylediğim tüm iyi şeyler göz ardı edildi ve sadece bu gündeme geldi" diye cevap vermişti.

 

Independent Türkçe, USA Today, Insider

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU