"Bir daha James Cameron'la çalışmam" diyen Kate Winslet, Avatar 2'de oynamasına dair konuştu

Winslet 1999'da yönetmen için "Jim'le tekrar çalışmam için bana çok para ödemeniz gerekir" demişti

Kate Winslet, cuma gecesi (9 Aralık) The Graham Norton Show'da yönetmen James Cameron'la yeniden bir araya gelmesinden bahsetti.

Ünlü oyuncu, Cameron'ın merakla beklenen ve 16 Aralık'ta vizyona girecek olan Avatar'ın devam filmi Suyun Yolu'nda (The Way of the Water) rol alıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bununla birlikte, Winslet geçmişteki meşhur bir açıklamasında 1997 yapımı Titanik'in (Titanic) çekimlerindeki "korkutucu" deneyiminden sonra yönetmenle tekrar çalışmasının çok zaman alacağını söylemişti.

Leonardo DiCaprio'nun canlandırdığı Jack karakteriyle birlikte başrolü oynamak üzere Rose rolüne seçildiğinde 21 yaşında olan Winslet, 1997'de The Los Angeles Times'a verdiği demeçte "Cameron'dan gerçekten korktuğum zamanlar vardı" demişti.

İki yıl sonrasındaysa Winslet, The Guardian'a şunları söylemişti: 

Cameron inanamayacağınız kadar öfkeli. Jim'le tekrar çalışmam için bana çok para ödemeniz lazım.

Winslet, yönetmenle tekrar birlikte çalışmasına dair soru soran Norton'a şu yanıtı verdi: 

Titanik'ten bu yana neredeyse 27 yıl geçti, o zaman çok gençtim. Geçmişe dönüp baktığımızda çok fazla şey çarpıtılıyor. Jim inanılmaz bir adam ve onun hakkında söylediğim tüm iyi şeyler ihmal edildi, bu yüzden onun ne kadar olağanüstü olduğunu söyleyebilmek ve izleyicilerin bu sefer dinleyeceğini bilmek güzel.

Ünlü oyuncu şöyle devam etti:

Bu hikayeleri yaratma şekli büyüleyici ve çok eğlenceli, gerçekten işbirlikçi ve süper deneysel bir çalışma ortamı oluşturuyor. Bunun bir parçası olmak inanılmaz bir şey ve ‘Bunu tekrar, tekrar ve tekrar yapabilirim’ diye düşünerek ayrıldım.

Cameron, yakın zamanda verdiği bir röportajda, Winslet'in Titanik deneyiminden dolayı "biraz travmatize olmuş" hissettiğini öne sürmüştü.

RadioTimes'a konuşan Cameron "Bence Kate, prodüksiyon boyutundan ve filmdeki sorumluluğundan dolayı Titanik'ten biraz travmatize olmuş bir şekilde ayrıldı" demişti.

Cameron, "İkimiz de zaman içinde yeniden birlikte çalışmaya, hayatımızın ve kariyerimizin bu noktasında diğerinin neler yapabileceğini görmeye hevesliydik" diye eklemişti ve devam etmişti:

Winslet sette etkili ve yetkili. Filmin yapımcısının o olduğuna yemin edebilirsiniz!

Suyun Yolu, Cameron'ın 2028'e kadar her iki yılda bir yayımlamayı planladığı 4 Avatar devam filminden ilki.


*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU