Galaksinin Koruyucuları Tatil Özel Bölümü'nde, unutulmuş bir Marvel karakterine ne olduğu açıklandı

Avengers: Sonsuzluk Savaşı'ndaki olaylardan beri karakterin akıbeti bilinmiyordu

Chris Pratt, Galaksinin Koruyucuları Tatil Özel Bölümü'nde Starlord karakterini canlandırıyor (Marvel Studios)

Galaksinin Koruyucuları Tatil Özel Bölümü'ndeki (The Guardians of the Galaxy Holiday Special) rasgele bir replik, arka plandaki bir Marvel Sinematik Evreni karakterinin akıbetini ortaya çıkardı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

25 Kasım Cuma günü Disney Plus'ta yayımlanan özel bölüm, Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü'ndeki (Thor:⁠ Love and Thunder) olayların sonrasında geçiyor. Bu özel bölümde Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper ve Vin Diesel, Galaksinin Koruyucuları'ndaki (Guardians of the Galaxy) rollerini yeniden canlandırıyor.

Noel temalı özel bölümün yönetmenliğiniyse Galaksinin Koruyucuları serisinin ilk iki filminin yanı sıra yakında vizyona girecek üçüncü filmin de yönetmenliğini üstlenen James Gunn yaptı.

Galaksinin Koruyucuları Tatil Özel Bölümü'nden küçük spoiler'lar geliyor...

Söz konusu replik, Knowhere olarak bilinen kopmuş bir Göksel Varlık kafatası üzerinde yaşayan vicdansız uzaylı Taneleer Tivan'la, namı diğer Koleksiyoncu'yla ilgili.

Benicio del Toro'nun canlandırdığı Koleksiyoncu, 2013 yapımı Thor: Karanlık Dünya'nın (Thor:⁠ The Dark World) kapanış sahnesinde kısa süreliğine görünmüştü.

Del Toro bu rolü, 2014 tarihli Galaksinin Koruyucuları ve daha sonra 2018 tarihli Avengers: Sonsuzluk Savaşı'nda (Avengers: Infinity War) yeniden ve daha fazla ön plana çıkarak canlandıracaktı.

Sonsuzluk Savaşı'nda karakterler, Koleksiyoncu'nun Knowhere'deki üssünü ziyaret ettiğinde Koleksiyoncu'nun kendi kafeslerinden birinde hapsolduğu görülüyor.

Ancak bunun Thanos'un (Josh Brolin) yarattığı bir illüzyon olduğu ortaya çıktıktan sonra del Toro'nun karakterinin akıbeti bilinmiyordu... ta ki şimdiye kadar.

Karakter aslında Galaksinin Koruyucuları Tatil Özel Bölümü'nde yer almasa da Avengers sonrasındaki akıbeti, Nebula'nın (Karen Gillan) söylediği bir replikte üstü kapalı bir şekilde belirtiliyor.

Nebula, "Knowhere'i Koleksiyoncu'dan satın aldığımızdan beri Noel gibi saçmalıklara ayıracak vaktimiz yok" diyor.

Bu olay örgüsünün gelecek yıl vizyona girecek Galaksinin Koruyucuları 3'te daha fazla açıklanması mümkün.

Galaksinin Koruyucuları Tatil Özel Bölümü, Disney Plus'ta izlenebilir.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren:⁠Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU