Fenerbahçeli futbolcu Nabil Dirar özür diledi: Sizler için hayatımı veririm

Faslı futbolcu Nabil Dirar, Audi Kupası'nda Bayern Münih ile oynanan maçtaki hareketinden dolayı özür diledi. Dirar, "Sahada gösterdiğim davranıştan dolayı herkesten özür diliyorum" dedi

Nabil Dirar / Fotoğraf: AA

Fenerbahçe'nin Faslı oyuncusu Nabil Dirar, Audi Kupası'nda takımının Bayern Münih ile yaptığı maçtaki hareketinden dolayı özür diledi.

Dirar, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Sahada gösterdiğim davranıştan dolayı herkesten özür diliyorum. Sonuçtan dolayı hayal kırıklığı yaşadım ama taraftarlarımızı da anlıyorum, onlar da sinirlendiler" ifadelerini kullandı.

Bayern Münih karşısında daha iyisini yapmaları gerektiğini kaydeden Dirar taraftarlara seslenerek, "Ben her zaman formamı sonuna kadar terlettim ve ne sahada ne de antrenmanda çalışmaktan hiçbir zaman kaçmadım. Eğer ben bu kulüpteysem, bu, kulübümü, sizleri sevdiğim içindir ve sizler için hayatımı veririm. Tekrar taraftarlarımızdan özür diliyorum. Haydi Fenerbahçe" değerlendirmesinde bulundu.

 

 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Fenerbahçe'nin 6-1 yenildiği Bayern Münih maçında Nabil Dirar, ıslıklı protestoya maruz kalmıştı.

Maçın 70. dakikasında gelişen bir pozisyonun ardından sarı-lacivertli taraftarlar Dirar'a tepki göstermiş ve Faslı oyuncu, 73. dakikada meşin yuvarlağı taca atarak oyundan çıkmak istemişti. Araya giren teknik ekip ve diğer futbolcular Faslı oyuncu, sahayı terk etmemesi konusunda ikna etti.

Teknik direktör Ersun Yanal da futbolcusuna alkışla moral vermeye çalıştı.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU