Keanu Reeves, çocukluk hayali olan Marvel rolünü açıkladı

"John Wick" yıldızı, ilk çizgi roman serisi "Brzrkr"ın ikinci cildini yakın zamanda yayımladı

Keanu Reeves, Aralık 2021'de vizyona giren The Matrix Resurrections'da ikonik Neo karakterini son kez canlandırmıştı (AP)

Keanu Reeves, 10 yaşındaki halinin beyaz perdede hangi Marvel rolünü oynamayı hayal ettiğini açıkladı ve büyürken ne kadar büyük bir çizgi roman "delisi" olduğunu ortaya koydu.

58 yaşındaki Kanadalı aktör, eylülde ikinci cildi çıkan ilk çizgi roman serisi Brzrkr'ı yaratırken kendisine ilham verenin, hikaye anlatma tutkusu ve çizgi roman sevgisinin birleşimi olduğunu söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yakın zamanda Jimmy Kimmel Live! programına katılan Reeves, The Fabulous Furry Freak Brothers adlı çizgi roman serisini 12 yaşındayken alternatif sahneye açılan "penceresi" olarak nitelendirdi.

Ancak aktör daha sonra "adamlar" evrenine girdiğini söyledi: Ironman, Batman, Superman ve ardından "akıllara durgunluk veren" Akira ve Frank Miller'ın Wolverine'iyle tanıştı.

10 yaşındaki Reeves'in bir filmde kimi oynamak isteyeceği sorulduğunda ise yanıt vermeden önce uzunca düşündü:

Bence muhtemelen Hayalet Sürücü olmak isterdi.

Hayalet Sürücü (Ghost Rider), ilk olarak 2007'de canlı çekim filme uyarlanmış ve namı diğer intikamcı motosikletçi rolünde Nicholas Cage oynamıştı.

Öte yandan hayranları uzun zamandır Reeves'in gelecekteki herhangi bir yeniden çevrimde Hayalet Sürücü rolünü üstlenmesini hayal ediyor.

Temmuzda John Wick yıldızı da Batman'in yaşlı versiyonunu canlı çekim bir filmde canlandırmanın "rüya gibi" olacağını itiraf etmişti.

Brzrkr şu anda satışta.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU