25 yıl boyunca talk show sunan Oprah Winfrey aldığı en büyük dersi paylaştı

Sunucu, "Hepimiz aynı şeyi arıyoruz" dedi

(AP)

Oprah Winfrey, kendi talk show programını sunarken aldığı en büyük dersi paylaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Winfrey, 1986'dan 2011'e kadar The Oprah Winfrey Show'un yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendi. Programın tekrar yayımlanan bölümleri, halen ABD'nin en yüksek reytingli sabah programı olma özelliğini koruyor.

28 Eylül Çarşamba günü Variety'nin Kadınların Gücü yemeğinde konuşan Winfrey, tüm bu geçirdiği süreçten çıkardığı güçlü bir mesajı açıkladı.

Winfrey, "Hepimiz aynı şeyi arıyoruz" dedi.

Bu, Oprah Winfrey Show'u yapmaktan aldığım tek ders. Hepimizin deneyiminin ortak paydası, önemli olduğumuzu bilmek ve değerlerimizi yansıtan bir program istememiz.

Winfrey ayrıca, vefat eden yazar Maya Angelou'yla insanların kendi miraslarını kontrol edemeyeceklerini içselleştirmeyi öğrenmesiyle ilgili yaptığı bir konuşmayı da hatırladı.

Okulumu açtıktan sonra geri döndüğümde Maya Angelou'yla oturuyordum ve dedim ki, "Maya, aman Tanrım, okulun açılışına katılmalıydın çünkü o okul benim en büyük mirasım olacak."

Maya da bana "Mirasının ne olacağı hakkında hiçbir fikrin yok" dedi. Dedim ki, "Ah hayır, bence mirasım gerçekten o okuldaki kızlar olacak." Ve o da dedi ki, "Ben de şunu söylüyorum: Mirasının ne olacağı hakkında hiçbir fikrin yok çünkü mirasın asla tek bir şeyden ibaret değil. Mirasın dokunduğun tüm hayatlardır."

Yorumlar, Shania Twain'in bir zamanlar Winfrey'le buluştuğu ve konu dine döndüğünde hızla "tadı kaçan", "unutulmaz bir akşam yemeği" hakkında açıklamalar yaptığı yeni röportajının ardından geldi.

Twain, "Hani herkes politika veya din hakkında asla konuşmayın der ya?" demişti.

Konu tartışmaya kapalıydı. Tartışma alanı yoktu.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Deniz Sutaş

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU