Eşinin portresinin üstüne köpek dövmesi yaptıran Sylvester Stallone'un niyeti başkaymış

Yeni dövmenin ardından 25 yıllık çiftin ayrılık haberi gelmişti

54 yaşındaki Jennifer Flavin, 76 yaşındaki Sylvester Stallone'a geçen haftalarda boşanma davası açtı (Instagram / Sylvester Stallone)

Ünlü dövme sanatçısı, Sylvester Stallone'un kolundaki dövmeyi değiştirmeye eşiyle ayrılmadan çok daha önce karar verdiğini söyledi.

Sylvester Stallone geçen haftalarda eşinin portresinin üstünü Rocky'deki köpeğini resmeden dövmeyle kapatmıştı. Bunun ardından 25 yıllık çiftin ayrılık haberi gelmişti.

2007'de Stallone'un koluna eşinin dövmesini yapan, geçen ay da aynı dövmeyi köpek resmiyle kaplayan Mike DeVries, konu hakkında People'a konuştu:

Bir şeyleri değiştirmek istediğini zaten biliyordum çünkü bana geçen yıl Jennifer Flavin'in resmini Wonder Woman'a dönüştürmeyi düşündüğünü söylemişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

DeVries, Flavin'in dövmedeki koyu renk saçlarının üstüne Wonder Woman'ın sarı tacını işlemek mümkün olmadığı için Stallone'un isteğini yerine getiremediğini belirtti.

Stallone'un pek çok dövmesini yapan sanatçı, ünlü oyuncudan "ne istediğini bilen biri" diye bahsetti.

DeVries, Stallone'un dövmelerindeki her detaya çok dikkat ettiğini söyledi ve şöyle devam etti:

Normalde bir fotoğraf seçersiniz ve dövmenin ondan sapmamasını istersiniz. Flavin'in dövmesini yaptığım zamanı hatırlıyorum: Saçları tasarladım, yüzüne geçtim. Dudaklara geldiğimde Sylvester, "Dur, dur, bekle. Dudakları şöyle yapmanı istiyorum" dedi ve bir dergiden başka fotoğraf gösterdi.

Stallone, eşinin suratını köpek dövmesiyle kaplattığı için boşandıkları iddialarını reddetmişti. 
 

Sylvester Stallone, eşinin dövmesini Rocky'de kendisine eşlik eden köpeği Butkus'la kaplattı (Instagram / Sylvester Stallone)
Sylvester Stallone, eşini resmeden dövmenin üstüne Rocky'de kendisine eşlik eden Butkus'u çizdirdi (Instagram / Sylvester Stallone)


Ünlü oyuncunun temsilcisi, Stallone'un bu dövmeyi yeniletmeyi amaçladığını fakat sonuç tatmin edici olmadığı için kolunu köpek resmiyle kaplattığını söylemişti.

Boşanma davasını açan Flavin, Stallone'un evlilikte elde edilen mal varlıklarının kendisinden izinsiz dağıtıldığını öne sürmüştü. Ünlü oyuncunun avukatlarıysa bahsi geçen eylemlerden hiçbirinin gerçekleşmediğini savundu. 

1997'de evlenen çiftin Sistine, Scarlet Rose ve Sophia Rose adlarında üç çocuğu var.

 

Independent Türkçe, People, Page Six

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU