DEVA Partisi, "Karaman il başkanı ve bir gazetecinin MHP'lilerin saldırısına uğradığını" iddia etti

DEVA Parti Genel Başkanı Babacan “Karaman il başkanımız Burak Demirer ve gazeteci Hüseyin Ölger MHP merkez ilçe başkanının başında olduğu bir grubun saldırısına uğradı” dedi

Fotoğraf: Twitter

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Karaman il başkanımız Burak Demirer ve gazeteci Hüseyin Ölger MHP merkez ilçe başkanının başında olduğu bir grubun saldırısına uğradı. Burak Bey ve Hüseyin Bey’e geçmiş olsun. Şiddeti siyaset zanneden bu zihniyetle mücadele edeceğiz” açıklamasını yaptı.

DEVA Parti Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Karaman İl Başkanı Burak Demirer’in saldırıya uğradığını açıkladı. Babacan, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:

Karaman il başkanımız Burak Demirer ve gazeteci Hüseyin Ölger MHP merkez ilçe başkanının başında olduğu bir grubun saldırısına uğradı. Burak Bey ve Hüseyin Bey’e geçmiş olsun. Şiddeti siyaset zanneden bu zihniyetle mücadele edeceğiz.

 

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, partisinin Karaman il başkanının ve bir gazetecinin, ildeki MHP teşkilatı tarafından saldırıya uğradığını iddia etti.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ekmen, "Karaman İl Başkanımız Burak Demirer ve gazeteci Hüseyin Ölger, saat 00.15 sularında, MHP Karaman Merkez İlçe Başkanı ve 8-10 kişi tarafından sopalarla ağır saldırıya uğramışlardır" dedi.

"Müşahade altında tutulan arkadaşlarımıza geçmiş olsun" diyen Ekmen, "Kahpe saldırılarla bizi yıldıramazsınız" ifadelerini kullandı.

 

Independent Türkçe
 

DAHA FAZLA HABER OKU