Will Smith'in tokadı hakkında konuşan Chris Rock: Acıttı ama mağdur falan değilim

"Kağıt kesiği için hastaneye gidilmez"

Chris Rock'a tokat atan Will Smith, 10 yıl boyunca Oscar törenlerine katılmaktan men edildi (AP)

Komedyen Chris Rock, ABD'nin New Jersey eyaletindeki 24 Temmuz'daki gösterisinde 2022 Oscar Ödül Töreni'nde Will Smith'ten yediği tokattan bahsetti.

Rock, 2022 Akademi Ödülleri'nde saçkıran hastalığı sebebiyle saçlarını kazıtan Jada Pinett Smith'e G.I. Jane benzetmesi yapmıştı. Will Smith sahneye çıkıp "Karımın adını ağzına alma" diyerek Rock'a tokat atmıştı.

Kevin Hart'la birlikte düzenledikleri stand-up turnesine devam eden Rock, olaya aşırı duyarlı yaklaşanları ve kendisini mağdur olarak görenleri hedef alarak şunları söyledi:

Mağdur değilim oğlum. Evet o b*k gerçekten acıttı ama kendimi silkeledim ve sonraki gün işe gittim. Kağıt kesiği için hastaneye gidecek değilim.

Komedyen gösterinin devamında "'Kelimeler incitir' diyenler yüzüne hiç yumruk yememiştir" diyerek aynı olaya atıfta bulundu.

Oscar Ödül Töreni'nde yaşananlara gösterilerinde sık sık yer veren Rock, aynı şakayı 12 Mayıs'taki gösterisinde de kullandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ünlü komedyen mayıstaki başka bir gösterisinde sahne ortağı Dave Chapelle'in "En azından itibarı iyi olan birinden tokat yedin" lafına "Rap yapan en yumuşak elemandan tokat yedim" diye cevap verdi.

Rock, Oscar Ödülleri gecesinden 5 gün sonraki sahnesinde "Bugün buraya Oscarlarda yaşananlardan bahsederim diye geldiyseniz, gösterimi onun öncesinde hazırlamıştım. Hala olayı sindirmeye çalışıyorum. Bir noktada gösterilerimde mutlaka duyacaksınız" demişti.

 

Independent Türkçe, IndieWire, USWeekly

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU