Nişanlandığı söylenen Taylor Swift yüzüksüz görüntülendi

“Yüzüğü sadece evdeyken takıyor”

2016'da tanışan çift ilk kez 2017'de birlikte görüntülenmişti

Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift, sevgilisi Joe Alwyn’le Londra’da  görüntülendi. Geçen haftalarda “birkaç aydır nişanlı oldukları” hakkında çıkan haberlerin ardından kameraların ilk kez yakaladığı Swfit’in yüzük takmadığı fark edildi. 

The Sun’ın 30 Haziran’da çiftin yakın çevresinden edindiği bilgilere göre aktardığı haberde çiftin birkaç ay önce gizlice nişanlandığı ve bunu sadece en yakınlarıyla paylaştıkları belirtilmişti. 

Swift’in “güzel” nişan yüzüğünü sadece başkaları yokken, evde olduğu zamanlarda taktığı söyleyen kaynak şu ifadeleri kullanmıştı: 

Taylor ve Joe inanılmaz mutlular ve birbirlerine çok aşıklar. Aslında nişanlanmalarının üstünden birkaç ay geçti ama bunu sadece çok yakın çevreleriyle paylaştılar. Herkes olayı gizli tutmaya yemin etti.

Düğünün ayrıntılarını sadece birkaç kişinin bildiğini söyleyen kaynak şöyle devam etmişti:

Aşklarını kameralardan mümkün olduğunca uzak yaşamak istiyorlar. Düğüne muhtemelen basını karıştırmayacaklar. Vogue, Rolling Stones, Hello! gibi dergilerin katıldığı bir tören yapmayacaklar, kendileri gibi sade ve şık olacak.

2016’dan bu yana birlikte olan Swift ve Alwyn çifti ilişkilerini gizli yaşamalarıyla tanınıyor. İlişkileri hakkında konuşmaktan kaçınan ve sosyal medyada bile birlikte fotoğraf paylaşmayan çift hakkında daha önce de pek çok kez nişanlanma iddiaları yayılmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Nisanda WSJ Magazine’e verdiği röportajda nişanlanma dedikoduları sorulan Alwyn, "İşin doğrusu, cevap evet olsaydı bunu söylemezdim. Hayır olsaydı yine söylemezdim" diye cevap vermişti.

Çift evlenme yolunda adım attıysa bile bir süre daha bunu açıklamayacaklar gibi görünüyor.

 

Independent Türkçe, DailyMail, The Sun

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU