Cinsel hayatıyla ilgili ifşalardan Oscar'daki tokada Will Smith'in magazin gündemini dolduran yılı

Aktör geçen yıl aşk hayatına dair birçok detayı samimi biçimde itiraf etmişti

Will Smith, 2015'te Black Girls Rock töreninde eşine ödülünü takdim etmişti (AP)

Hollywood yıldızı Will Smith, 94. Oscar Ödülleri töreninin sunucularından Chris Rock'a attığı tokatla geceye damga vurdu. Ancak bu Smith'in gündemde bomba etkisi yarattığı ilk sefer değil. 53 yaşındaki aktör 2021'de ilişki hayatına dair açıklamalarıyla da birçok kişiyi şoke etmişti. 

28 Mart 03.00'te ABD'nin Los Angeles kentindeki Dolby Theater'da Smith, eşi Jada Pinkett Smith'in alopesi adlı hastalık nedeniyle saçlarını kaybetmesiyle ilgili şaka yapan Rock'a sahneye çıkarak saldırdı. Ünlü oyuncu, 57 yaşındaki komedyene vurduktan sonra salonda, "Karımın adını s**** ağzına alma" diye bağırdı. Smith'in davranışı nedeniyle salon buz kesti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Törende daha sonra Kral Richard: Yükselen Şampiyonlar'daki (King Richard) performansıyla En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'ne layık görülen Smith, konuşmasında gözyaşları içinde, "Aşk size çılgınca şeyler yaptırır" dedi. 

Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi ve tüm adaylardan özür dileyen aktör kariyerinin ilk Oscar ödülünü olaylı bir şekilde aldı. 

"Kalp kırıklığını gidermek için vahşi cinsel ilişkilere başvurdum"

Smith'in aşk hayatıyla ilgili ifşalarıysa en az tokadı kadar sansasyon yaratmıştı. 9 Kasım 2021'de yayımladığı Will adlı otobiyografisinde Smith hem eski sevgililerinden hem de 1997'den bu yana evli olduğu Jada Pinkett'ten bahsetmişti.  

432 sayfalık kitabında Smith ilk ayrılığının ardından kusmasına neden olacak kadar çok seks yaptığını söylemişti. Aktör ilk sevgilisi Melanie'yle yaşadığı ilişkinin hayal kırıklığıyla sonuçlanmasının ardından "bünyesine ters" birlikteliklere sürüklendiğini itiraf etmişti. Hollywood yıldızı kitapta şu ifadelere yer vermişti:

Çaresizce rahatlamaya ihtiyacım vardı ama kalp kırıklığı için bir hap olmadığından son çare olarak homeopatik ilaçlara ve vahşi cinsel ilişkilere başvurmuştum.

Smith, 1990'ların sonunda çıkmaya başladığı Jada Pinkett'la ilişkisini de şöyle anlatmıştı:

Her gün içtik, 4 ay boyunca her gün defalarca seviştik. Bunun bir yarışma olup olmadığını merak etmeye başlamıştım. Her halükarda bana kalırsa iki ihtimal vardı: Bu kadını cinsel olarak tatmin edecektim ya da bunu denerken ölecektim.

"Terapi amacıyla 20 kişilik harem düşledim"

Aktör, GQ dergisinin kapak dosyasına konuk olduğundaysa Pinkett Smith'le açık evlilik yaşadığını açıklamıştı. İlişkileri tek eşli olarak başlasa da Smith daha sonra farklı deneyimler yaşadıklarını da belirtmişti. Aktör şu ifadeleri kullanmıştı:

Jada hiçbir zaman geleneksel evliliğe inanmadı… Jada'nın geleneksel olmayan ilişkiler yaşayan aile üyeleri vardı. Yani benden çok farklı bir şekilde yetiştirilmişti. Mükemmel ilişkinin ne olduğuna dair bitmek bilmeyen tartışmalar yaptık. Ve ilişkimizin büyük bir bölümünde tek eşliliği tek mükemmel ilişki biçimi olarak düşünmeden tercih ettik.

Smith ayrıca bir terapi yöntemi olarak ünlü kadınların yer aldığı 20 kişilik bir harem düşlediğini itiraf etmiş ve büyük tartışma yaratmıştı. Oscar ödüllü aktris Halle Berry ve ünlü balerin Misty Copeland'e hareminde yer vermek istediğini söyleyen Smith şunlardı dile getirmişti:

Nerede gördüğümü ya da gençliğimdeki saçmalıkları hatırlamıyorum ama sevdiğim ve ilgilendiğim 20 kadınla seyahat etme fikri gerçekten harika bir fikir gibi görünüyordu.

8 Kasım 2021'de yayımlanan YouTube belgeseli Will Smith: The Best Shape of My Life'ta (Will Smith: Hayatımın En İyi Şekli) aktör bir dönem intihar etmeyi düşündüğünü söylemişti.

 

Independent Türkçe, The New York Post, GQ

DAHA FAZLA HABER OKU