HDP binasına saldıran şüpheli Muhammet Enes Sütçü itiraz üzerine tutuklandı

Ev hapsi uygulanarak serbest bırakılan Muhammet Enes Sütçü hakkında, soruşturma savcılığının itirazı üzerine tutuklama kararı verildi

Fotoğraf: AA

Bahçelievler'de HDP ilçe binasına kurusıkı tabancayla girdiği iddiasıyla ev hapsi uygulanarak serbest bırakılan şüpheli hakkında, soruşturma savcılığının itirazı üzerine tutuklama kararı verildi.

Yanında bulundurduğu 2 kurusıkı tabancayla HDP Bahçelievler ilçe binasına girerek ilçe yöneticilerini tehdit ettiği ve çıkan arbede sonucu kaçarak binayı terk ettiği belirtilen, daha sonra gözaltına alınan şüpheli Muhammet Enes Sütçü ile ilgili yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, ev hapsine yönelik adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakılan şüpheli hakkında, ev hapsinin kaldırılması ve tutuklamaya yönelik karar çıkarılması talebiyle itirazda bulundu.

İtirazı değerlendiren nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği, "kasten yaralama" ve "silahlı tehdit" suçlarından ev hapsi uygulanarak serbest bırakılan zanlı Sütçü'nün, tutuklanmasına yönelik karar aldı.

 

AA

DAHA FAZLA HABER OKU