Sahiplerinin satın aldığı blender'a kediler el koydu

Haftalardır kutunun tepesine çıkmak için kapışıyorlar

Kediler kutunun yanı başındaki bekleyişini sürdürüyor (Jessica Gerson-Neeves)

Kanada'nın Britanya Kolumbiyası eyaletindeki bir çift, yaklaşık üç hafta önce satın aldıkları blender'ı kedileri yüzünden kullanamıyor.

Zira evdeki üç kedi, mutfak aletinin kutusunu ele geçirmiş durumda. Hayvanlar sürekli kutunun üstünde durup Jessica ve Nikii Gerson-Neeves'in 16 Aralık'ta gelen blender'a dokunmasına izin vermiyor.
 

Kediler
(Jessica Gerson-Neeves​​​​​​​)


İkili, yaşananları 900 bini aşkın bir Facebook grubunda yaptığı paylaşımlarla anlatıyor. Buna göre 4 yaşındaki Max, büyük kutunun mutfakta yere bırakılmasını fırsat bilip üzerine atladı.

Jessica, komik bulduğu bu görüntünün fotoğrafını çekse de olacakların farkında değildi. İkisi de 13 yaşında olan George ve Lando da daha sonra kutuya çıkmak istedi.

Jessica, cihaz geldiği zamandan bu yana tepesinde sürekli bir kedinin olduğunu ve hayvanların bazen birbirleriyle kavga ettiğini söyledi.
 

Kediler
(Jessica Gerson-Neeves)


Mama ve oyuncakla ikna etme çabaları da boşa çıktı. Kutunun, mutfağın ortasından köşesine taşınması da hayvanları ikna etmedi. Kutunun tepesinde her zaman bir kedi kalıyordu.

Kutuda gerçekten dikkatlerini çeken bir şey var.

Çift 2 Ocak'ta blender şirketinden üç kutu göndermelerini rica etti. Jessica gelen kutuların, kedileri taşıyabilmesi için içinin doldurulması gerektiğine dikkat çekti. Şimdiye kadar kutulardan biri, hayvanlar için hazırlanabildi.

Bununla birlikte George yeni kutuya ilk başta çıktı. Ancak Jessica, kedilerin boş kutuya ilgisinin hemen kaybolduğunu ve diğerinin başında beklediklerini yazdı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Facebook'taki paylaşımlarda bazı kişiler, çiftin kedileri neden tutup kaldırmadığını soruyor. Sorunu kolayca çözebileceklerini bildikleri söyleyen ikili, hem kendilerini hem de sosyal medya kullanıcılarını Kovid-19 pandemisinin zorlaştırdığı zamanlarda eğlendirdiklerini ifade ediyor. Gönderilere yapılan yorumlar da bu düşünceyi destekliyor.

 

Independent Türkçe, Washington Post, Miami Herald

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU