Chris Hemsworth, Marvel'ın kendisini reddetmesi sayesinde eşiyle tanışmış

Marvel Stüdyoları ünlü oyuncuyu ilk Thor seçmesinde reddetse de ona ikinci bir şans vermiş

Chris Hemsworth, Marvel'ın en meşhur karakterlerinden Thor'u yeni filmi Thor: Love and Thunder'da 4. kez canlandıracak (IMDb)

Marvel Sinematik Evreni'nin ünlü oyuncusu Chris Hemsworth, Thor karakteri için katıldığı ilk seçmeleri mahvetmiş. Ancak şansını ikinci kez denemek isteyen aktör bu sırada ileride evleneceği Elsa Pataky'yle tanışmış.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Tara Bennett ve Paul Terry'nin kaleme aldığı The Story of Marvel Studios: The Making of the Marvel Cinematic Universe (Marvel Stüdyoları'nın Hikayesi: Marvel Sinematik Evreni'ni Yaratmak) adlı yeni kitapta Thor'un yapımcılarından Craig Kyle, Hemsworth'ün ikonik rolünü az kalsın kaybedeceğini söyledi.

CBR'nin haberine göre Hemsworth'ün ilk kötü performansının ardından stüdyo Tom Hiddleston, Charlie Hunnam ve Hemsworth'ün kardeşi Luke Hemsworth'ün role uygun olup olmadığını tartışmaya başlamış. 

Öte yandan Hemsworth'ün seçmelerde yaşadığı sıkıntı kendisini ikinci kez denemeye teşvik etmiş ve aksanı üzerinde çalışırken bu sayede 11 yıldır evli olduğu eşiyle de tanışmış. Craig Kyle o dönemi şu ifadelerle anlatıyor:

Chris o sırada hastaydı ve bunu bilmiyorduk. Chris'in aksanı üzerinde çalışmasına yardımcı olan bir ses koçu vardı. Koçu o sırada başka biriyle (Elsa Pataky) çalışıyordu ve ‘Bence harika bir şekilde anlaşacaksınız' demişti.

Görünüşe göre aynı koçla çalışmaları sayesinde tanışan Hemsworth ve Pataky, Thor: Karanlık Dünya'da (Thor: The Dark World) birlikte de yer almıştı. Pataky filmin jenerik sonrasındaki kısmında Natalie Portman'ın dublörü olarak yer almıştı.

İkili 2010'da evlenmişti. 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered, CBR

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU