Deneyimli oyuncudan Johnny Depp çıkışı: "Oyunculuğu çok abartılıyor"

"Succession" yıldızı yeni anı kitabında Hollywood yıldızlarını eleştirmekten geri durmuyor

Johnny Depp yakın zamanda kişisel hayatında yaşadıkları nedeniyle Hollywood'un kendisini boykot ettiğini söylemişti (AFP)

Brian Cox yeni otobiyografisi Putting the Rabbit in the Hat'te (Tavşanı Şapkaya Sokmak) aralarında Johnny Depp'in de bulunduğu çeşitli Hollywood yıldızlarını sertçe eleştirdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Deneyimli oyuncu şu anda HBO'nun popüler draması Succession'da sivri dilli iş adamı Logan Roy'u canlandırıyor.

Roy görünüşe göre yeni anı kitabında birkaç isim vermek gerekirse Quentin Tarantino, Steven Seagal ve Depp'i hedef alan Cox'ın parçası haline gelmiş.

Cox, Depp'e dair şunları yazdı:

Hoş biri olduğuna eminim ama çok şişirilmiş, çok abartılıyor. Yani, Edward Makaseller. Kabul edelim, öyle ellerle ve solgun, yaralı bir yüz makyajıyla geliyorsanız hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Ve yapmadı da. Ve daha sonrasında, daha da azını yaptı.

Cox, Karayip Korsanları (Pirates of the Caribbean) serisinde Depp'le birlikte oynama fırsatını nasıl geri çevirdiğini de anlattı. Aktör nihayetinde Jonathan Pryce'a giden Vali rolünü reddetmişti.

Cox'ın kitabı eleştirilerin yanı sıra Alan Rickman ve Morgan Freeman gibi isimler için de pek çok övgü içeriyor. Bu bağlantıda söylediği şeyler hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Cox oyunculuğa ilk olarak 1960'larda başladı ve o günden beri sinema, televizyon ve tiyatroda üretken bir oyuncu oldu. En göze çarpan filmleri arasında Cesur Yürek (Braveheart), The Bourne Identity ve Zodiac yer alıyor.

Putting the Rabbit in the Hat halihazırda yayımlandı.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU