Johnny Depp: Çocuk partilerinde de olsa Jack Sparrow'un ruhunu canlı tutacağım

Donostia Ödülü'nü kazanan ünlü aktör düzenlediği basın toplantısında kariyerine ve iptal kültürüne dair düşüncelerini dile getirdi

Johnny Depp'in canlandırdığı Kaptan Jack Sparrow sinema tarihinin en unutulmaz korsanları arasında yer alıyor (Walt Disney)

San Sebastian Film Festivali'nde sinemaya yaptığı önemli katkılardan ötürü Donostia Ödülü'ne layık görülen Amerikalı aktör Johnny Depp basın toplantısında kariyer tercihlerine ve iptal kültürüne yönelik soruları yanıtladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

We Got This Covered'ın haberine göre Karayip Korsanları (Pirates of the Caribbean) serisinin yıldızına Kaptan Jack Sparrow karakteri sorulduğunda karakterini "asla terk etmeyeceğini", "Jack'in her zaman güldürmek için aptalca şeyler söylemeye hazır olduğunu" dile getirdi. 

Ünlü oyuncu gazetecilere verdiği demeçte ikonik rolü tekrar canlandırmak isteyip istemediği sorulduğunda şu ifadeleri kullandı:

Garip biçimde sanırım bu Kaptan Jack ya da onun gibi bir karaktere hayat vermenin olumlu yanı. Kaptan Jack Sparrow'un güzelliğini bulup hayata geçirecek kadar şanslıydım.

Çocukları Jack olarak ziyaret etmekten bahseden Depp şunları ekledi:

Birinizin evine gidip çocuğunuzun doğum günü partisinde sahne alacağım.Bunu yapmak için bir şirkete ihtiyacım yok. Kendim yapabilirim ve kimse bunu elimden alamaz, bu Jack Sparrow'un en büyük zevki. Kelimenin tam anlamıyla Kaptan Jack'le bir kutuda seyahat edebilirim ve doğru fırsat geldiğinde gidip birilerini ve bir yerleri ziyaret edebilirim.

San Sebastian Uluslararası Film Festivali'nin direktörü José Luis Rebordinos, Depp'i onurlandırma kararı şu şekilde açıkladı

Tartışma yaşanmasını, tepki verilmesini bekliyorduk ama belki de eskisi kadar çok olmasını beklemiyorduk. Fakat Johnny Depp'in herhangi bir kadına yönelik herhangi bir saldırı veya şiddetten tutuklanmadığını, suçlanmadığını veya mahkum edilmediğini unutmayalım.

Johnny Depp, kendisini "eşini döven biri" diye niteleyen The Sun gazetesine açtığı iftira davasını kaybetmişti. Depp'in kariyeri bu davanın sonucundan ciddi biçimde etkilenmişti. Söz konusu dava nedeniyle Depp'in serinin yeni filmlerinde yer almayabileceği düşünülüyor. 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered, Movieweb

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU