Eternals yıldızı, Marvel'daki gizliliğe dair konuştu: "Trençkot giyip akşamları senaryoyu getiren bir adam var"

Marvel'ın çizgi roman yazarlarından Kevin Smith de daha önce şirketin "gizli polisi" olduğunu söylemişti

Marvel'ın yıldız oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ve heyecanla beklenen filmi Eternals'ın "Makkari"si Lauren Ridloff, şirketin gizliliği ne kadar ciddiye aldığını gözler önüne serdi.

Ridloff, 18 Ekim'de yayımlanan röportajında Marvel'ın, senaryoyu oyunculara "trençkot giyen bir adamla" gönderdiğini söyledi:

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Marvel'da trençkot giyen bir adam vardı. Uydurmuyorum, şaka da yapmıyorum. Bu adam akşam saat 11'de evime gelip yeni senaryoya ait sayfaları bir zarfın içinde bana verdi. Bunları eski senaryoyla takas etmek zorundaydık. Adam daha sonra gece karanlığında kayboldu. Çok gizli kapaklı bir iş döndü.

Marvel'ın çizgi roman yazarlarından Kevin Smith de şirketin gizliliğe verdiği önemle ilgili üç hafta önce konuşmuştu. Smith, Marvel'ın hangi oyuncuların yapımlara dair basına bilgi sızdırdığını öğrenmek amacıyla ara sıra yanlış bilgiler açığa çıkaran bir "gizli polisi" olduğunu öğrendiğini açıklamıştı. 

Bu yıl Nomadland'le Oscar Ödülleri'nde En İyi Yönetmen ödülünü kazanan Chloé Zhao'nun imzasını taşıyan Eternals'ta Ridloff'un yanı sıra Angelina Jolie, Kit Harington, Gemma Chan, Richard Madden ve Kumail Nanjiani gibi ünlü oyuncular yer alıyor.

Film, Celestials diye bilinen varlıkların yarattığı ve insanları Deviant'lardan korumak için güçlerini birleştiren bir grup ölümsüz olan Eternals'ı konu ediniyor.

Eternals, 5 Kasım'da vizyona girecek. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant, Comicbook

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU