Marvel yıldızı açıkladı... Avengers'a kim liderlik edecek?

Eternals'da rol alan Richard Madden canlandırdığı karakterin Dünya'nın en güçlü kahramanlarına liderlik edebileceğini düşünüyor

Oscar ödüllü Chloé Zhao'nun yönetmenliğini yaptığı Eternals'ın yıldızı Richard Madden, Marvel filminde canlandırdığı Ikaris karakterinin Avengers'a liderlik edebileceğini ve ekibin komutasını üstlenmek için doğru özelliklere sahip olduğunu söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Total Film dergisinin sorularını yanıtlayan Madden, Ikaris'in Avengers'ın önderliğini üstlenip üstlenemeyeceğine dair düşüncelerini açıkladı. Game of Thrones'da canlandırdığı Robb Stark karakteriyle dünya çapında tanınırlık kazanan oyuncu her ne kadar emin olmasa da Ikaris'in iyi bir lider ve asker olduğunu düşündüğünü ifade etti. 

Eğer söz konusu özellikler Avengers'a liderlik etmek için yeterliyse Madden'e göre Ikaris bunun için biçilmiş kaftan. 

Röportajda emin olmadığını vurgulayan Madden, Marvel'ın planlarına yönelik tahmin yürütmenin zor olduğunu belirtti. 

35 yaşındaki İskoç aktör şu ifadeleri kullandı:

Bilmiyorum. Ikaris'in iyi bir lider ve asker olduğunu biliyorum. Eğer bu ikisi Avengers'a liderlik etmek için gereken özelliklerse, onlara sahip. Ama bunu tahmin edemem.

Eternals'da Madden'in karakteri ekibin ağır toplarından biri. Ikaris hem uçma yeteneğine sahip hem de gözlerinden kozmik enerji ışınları ateşleyebiliyor. Eternals ekibindeki diğer karakterler gibi Ikaris de Avengers: Endgame'de yaşanan olaylardan sonra gölgelerin ardından çıkarak insanlığı koruma görevini üstlenecek. 

Filmin zamansal açıdan Örümcek-Adam: Evden Uzakta'da (Spider-Man: Far From Home) yaşanan olaylar sırasında geçeceği doğrulanmıştı. 

Endgame'de yaşananların ardından Avengers'ın en azından şimdilik dağılması ekibi yeniden kimin toplayacağına yönelik spekülasyonları hayli eğlenceli kılıyor. 

Ikaris'in söz konusu rolü üstlenme ihtimali ilk olarak Eternals'ın fragmanının yayımlanmasıyla gündeme gelmişti. Tanıtım videosunda Tony Stark'ın ve Steve Rogers'ın sahneden çekilmesiyle Ikaris'in boşluğu doldurabileceği konuşulmuş ve yemek masası etrafındaki kahramanlar bunu kahkahayla karşılamıştı. 

Ancak Marvel Sinematik Evreni'nin önceki filmlerinde belirtildiği üzere beceri ve deneyim tek başına liderlik etmek için yeterli değil. Bunun için ahlaki açıdan dürüstlük ve kalpten bir adanmışlık da gerekiyor. 

Marvel Sinematik Evreni'nin geleceğine yönelik halihazırda çok fazla bilinmeyen mevcut ve Eternals muhtemelen bunların bir kısmını çözecek ama yeni soruları da gündeme getirecek gibi görünüyor. 

Eternals, 5 Kasım'da vizyona girecek. 

 

Independent Türkçe, Total Film, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU