Güvenç Dağüstün, Altın Kelebek adaylığından çekildi: Yandaş basının herhangi bir organizasyonunun kıyısında köşesinde olmam mümkün değildir

Opera sanatçısı Güvenç Dağüstün, Altın Kelebek ödüllerinde adaylıktan çekildiğini "Günümüze baktığımızda Hürriyet gazetesinin durduğu yer ortadadır" ifadeleriyle duyurdu

Fotoğraf: Sosyal medya

Opera sanatçısı Güvenç Dağüstün, Panten Altın Kelebek ödüllerinde "En İyi Erkek Şarkıcı" dalında aday gösterildiğini ancak adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Dağüstün "Bilindiği gibi Altın Kelebek ödülleri 1972 yılından beri Hürriyet Kelebek tardından verilmektedir. Günümüze baktığımızda iste Hürriyet Gazetesinin durduğu yer ortadadır. Yandaş basının herhangi bir organizasyonunun kıyısında köşesinde bile olmam benim için mümkün değildir. Sevenlerimin yaptığım işleri, konserlerimi takip etmelerinin benim için en büyük ödül olduğunu hatırlatır, bu duyurunun söz konusu adaylıktan çekildiğim olarak kayda geçmesini rica ederim" ifadelerini kullandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kadıköy'de saldırıya uğramıştı

Güvenç Dağüstün Kadıköy’de, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde sahne aldıktan sonra, parkta yürüdüğü sırada yumruklu saldırıya uğramıştı.

Dağüstün'e saldıran 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU