How I Met Your Mother karakterlerinin kişiliklerini özetleyen 6 replik

Sevilen dizinin şahsına münhasır karakterlerinin her birinin kendisini tanımlayan bir cümlesi vardı

How I Met Your Mother, New York'ta yaşayan 5 arkadaşın birbirleriyle ve partnerleriyle olan ilişkilerini ekranlara getirmişti (CBS/FX)

Televizyon tarihinin en popüler dizileri arasında yer alan How I Met Your Mother'ın spinoff'unun çekileceğinin duyurulması eski yapımın sevilen detaylarını yeniden gündeme getiriyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hulu'nun How I Met Your Father isimli spinoff'un hazırlıklarına başladığını açıklaması orijinal dizinin hayranlarını epey heyecanlandırmıştı.

Screen Rant'in haberine göre gündeme gelen detaylardan biri de dizideki ana karakterlerin kişiliğini özetleyen ve onlarla özdeşleşen cümleler. 

1. Robin Scherbatsky

Beş kişilik arkadaş grubuna sonradan katılan Robin Scherbatsky çok farklı özelliklere sahip olsa da muhtemelen onu en iyi tanımlayan şey bağımsızlığına olan bağlılığı. Kimseye bel bağlamamasıyla tanınan karakter eğer aklına bir şey koyarsa bunu sonuna kadar götürmesiyle biliniyor. Dolayısıyla, "Bazen hayatta iddialı olmak ve kendin için ayağa kalkmak zorundasın" sözü onu mükemmel biçimde tanımlayan bir cümle. 

2. Barney Stinson

Öte yandan hareketli hayatı ve eğlenceye düşkünlüğüyle bilinen Barney Stinson sürekli macera peşinde koşan bir karakter olarak ekranlara gelmişti. Arkadaşları sakince oturup muhabbet etmeyi tercih ederken Barney hep daha fazlasını, "efsanevi" olanı istedi. Bu nedenle, "Bu gece efsa-bekleyin-nevi olacak" cümlesi onu çok iyi tanımlıyor. 

 

9.jpg
(CBS)

 

3. Lily Aldrin

Kendi hayatında ne yaşarsa yaşasın Lily Aldrin arkadaşlarına hep destek olmasıyla biliniyor. Özellikle arkadaşlarının aşk hayatına dair pek çok sıkıntısını Lily'ye anlatması onu neredeyse zamanla bir tavsiye uzmanına dönüştürmüştü. Arkadaşlarını hep doğru olanı yapmak konusunda yüreklendiren Lily'yi en iyi tarif eden cümleyse "Başkalarına istemedikleri tavsiyeleri vermek daima yorucu oluyor".

4. Marshall Eriksen

Marshall Eriksen'in ise muhtemelen en karakteristik özelliği sadık bir eş ve hayatındaki en önemli unsurun Lily olması. Dolayısıyla onun iyi bir partner olduğunu tanımlayan tüm cümleler aslında onu mükemmel biçimde anlatan cümleler olarak değerlendirilebilir. Bunlar arasında Marshall'ın, "Uykumda iyi bir sevgiliyim" sözü de yer alıyor.

 

hımym.jpg
(CBS)

 

5. Ted Mosby

Son olarak Ted Mosby kendisini ilk andan itibaren evlenip yuva kurmak isteyen biri olarak tanıtmıştı. Başarılı ve başarısız birçok ilişkisiyle ekranlara gelen Ted kendisini bütünüyle partnerine bağlı hissettiği bir ilişki bulana kadar mutlu olamamıştı. Dolayısıyla, "Yuva kurmaya hazırım" cümlesi onu harika biçimde tanımlıyor. 

 

HIMYM.jpg
(CBS)

 

6. Tracy McConnell

Dizinin sonlarında izleyicilerle buluşmasına rağmen Tracy McConnell da hikayenin merkezindeki isimlerden biriydi. Etrafındaki herkesin hayatına bir biçimde dokunan Tracy varlığıyla huzur veren tarzda bir kişi. Bu nedenle, "Sarılmak ister misin?" onu en iyi tanımlayan cümle. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU