How I Met Your Mother'ın en beğenilen 5 bölümü

How I Met Your Mother hayranı Reddit kullanıcıları birkaç unutulmaz bölümde ortaklaşıyor

New York'ta yaşayan 5 yakın arkadaşın hikayesini anlayan How I Met Your Mother birbirinden unutulmaz pek çok bölüme sahip (CBS)

Dijital yayın platformu Hulu'nun televizyon tarihinin en popüler dizilerinden How I Met Your Mother'ın spinoff'unu yayımlayacağını açıklaması orijinal dizideki sevilen detayların yeniden gündem olmasını sağladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Screen Rant'in haberine göre dizinin hayranlarının Reddit'te en sevdikleri How I Met Your Mother bölümlerini konuştuğu tartışmada birkaç tanesi öne çıktı. 

"Three Days of Snow"

Dizinin 4. sezonunda yer alan "Three Days of Snow" bunlar arasında yer alıyor. Bölümde barmen olma hayali kuran Barney ve Ted elde ettikleri fırsata balıklama atlamış ve epey eğlenceli bir bölüm ortaya çıkmıştı. 

"Slap Bet"

İkinci sezonun 9. bölümü "Slap Bet" de dizinin unutulmaz bölümlerinden biri. Marshall ve Barney'nin birbirlerini farklı gerekçelerle tokatladığının görüldüğü bölüm aynı zamanda Robin'in meşhur "Let's Go To The Mall" şarkısını ortaya çıkarmıştı. 

 

1.jpg
(CBS)

 

"Time Travellers"

"Time Travellers" isimli 8. sezonun 20. bölümü de How I Met Your Mother efsanelerinden biri. Bölümde izleyicilere esasen geçmişin anlatıldığının hatırlatılması ve yakın arkadaş grubunun MacLaren's Pub günlerinin sona erdiğinin belirtilmesi fazlasıyla hüzünlü bir bölüm ortaya çıkarmıştı.  

 

2.jpg
(CBS)

 

"Come On"

Öte yandan Ted ve Robin'in çıkmaya başladığı ama Lily ve Marshall'ın ayrıldığı nadir anlardan birini ekranlara getiren "Come On" bölümü de hayranların favorileri arasında. Dizinin genelindeki atmosferle karşıtlık oluşturur biçimde bölümde Ted havalara uçarken, Marshall çok mutsuz görülmüştü. 

 

3.jpg
(CBS)

 

"The Playbook"

"The Playbook" isimli 5. sezonun 8. bölümü de Barney'nin flört maceraları sırasında kullandığı taktikleri ve çuvalladığı anları izleyicilerle buluşturmuştu. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU