How I Met Your Father'da Barney Stinson tartışması: Yer almalı mı almamalı mı?

How I Met Your Mother'ın spinoff'u muhtemelen ilk dizideki olaylara atıfta bulunacak

How I Met Your Mother'ın sevilen karakteri Barney Stinson'ı Neil Patrick Harris canlandırmıştı (CBS)

Televizyon tarihinin en sevilen dizilerinden How I Met Your Mother'ın merakla beklenen spinoff'u How I Met Your Father'ın ilk diziden birçok referansı barındıracağı düşünülüyor ancak Barney'nin yer alma ihtimali sanıldığı kadar iyi olmayabilir. 

Hilary Duff'ın başrolünde yer alacağı ve dijital yayın platformu Hulu'da yayımlanacak yeni dizi, eski yapımın hayranlarını sevdikleri karakterleri yeniden ekranlara getirme ihtimali nedeniyle epey heyecanlandırmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

How I Met Your Father ilk diziyle aynı evrende ve aynı şehirde geçecek bu da konuk isimlerin olup olmayacağının merak edilmesini hayli anlaşılır kılıyor. 

Yeni dizi Duff'ın karakteri Sophie'nin oğluna babasıyla nasıl tanıştığını anlatmasına dayanacak. 

Sophie ve yakın arkadaşları New York'ta yaşarken flört uygulamalarındaki deneyimleri ekranlara gelecek. 

Nisanda ilk dizinin sevilen karakteri Barney Stinson'ın kadroya dahil olabileceği iddia edilmişti. Sophie veya arkadaşlarından birinin New York'un flört ortamlarında dolaşırken Barney'le karşılaşmasının hayli olası göründüğü belirtilmişti

Ancak Screen Rant'ten Murray Ferguson bunun kötü bir tercih olabileceğini belirtiyor. Ferguson, Barney'nin baskın kişiliğe sahip bir karakter olması nedeniyle yeni dizinin dışında tutulması gerektiğini düşünüyor. 

Ferguson'a göre bu, dizinin kendine has bir tarz oluşturması için önemli. Gazeteci haberinde şu ifadeleri kullanıyor:

How I Met Your Mother'ın ana karakterlerini dahil etmek dizinin yalnızca nostalji üstünden işlemesine yol açabilir bu nedenle tanıdık hikayelere küçük referanslar evreni zenginleştirmek için daha uygun olacaktır.

Ancak Hilary Duff'ın yakın zamanda Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf henüz herhangi bir tanıdık yüzün diziye dahil edilmediğine işaret ediyor

 

 

 

 

Bununla birlikte hayranlar Barney'yi yeniden görmek için fazlasıyla sabırsızlanıyor. Yapımcıların vereceği Barney kararının hayli kritik olacağı anlaşılıyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant, Collider

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU