Elijah Wood en sevdiği Yüzüklerin Efendisi filmini açıkladı

Ünlü film üçlemesinde Frodo Baggins'i canlandıran oyuncu serideki favori filmini paylaştı

Yüzüklerin Efendisi serisi 2001 ve 2003 yılları arasında vizyona girerek büyük bir yankı uyandırmıştı (New Line Cinema/Warner Bros)

J.R.R. Tolkien'in aynı isimli romanlarından uyarlanan Yüzüklerin Efendisi (Lord of the Rings) üçlemesinin yıldızı Elijah Wood, ilk filmin vizyona girmesinden 20 yıl sonra serideki en sevdiği filmi açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

ReelBlend isimli podcast programına katılan ünlü oyuncu meşhur üçlemenin hayatında çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti. Seride Frodo Baggins karakterini canlandıran aktör filmlerde Hobbit arkadaşlarıyla paylaştığı sahnelerin ayrı bir yeri olduğunu belirterek şunları söyledi:

Yüzük Kardeşliği'nin (The Fellowship of the Ring) çekimlerinin verdiği his ekip etkileşimi nedeniyle hep olağanüstüydü. Benim açımdan özellikle birlik içinde 4 Hobbit olarak vakit geçirmek çok güzeldi ve birbirimize çok yakındık. Viggo (Mortensen), Sean Bean ve Orlando'yla (Bloom) birlikte olmak ve bir bütün olarak birlikte çalıştığımız sekanslar da her zaman heyecan vericiydi. Ama evet senin gibi ben de Yüzük Kardeşliği'ne film olarak özel bir sevgi besliyorum. Bu dostlukta, paylaştıkları bağda, sonra ikiye ayrılan ve İki Kule'den itibaren çok farklı şeyler haline gelen yolculuğun başlangıcında bir şeyler var… Ama Yüzük Kardeşliği'nde gerçekten büyülü bir şeyler var ve evet üç film arasındaki favorim olmaya devam ediyor.

Yüzüklerin Efendisi üçlemesi sinema tarihinin en başarılı serilerinden biri olmaya devam ediyor. 

Amazon Prime Video'da yayımlanacak ve hazırlıkları devam eden Yüzüklerin Efendisi dizisininse serinin ikonik anlarına yenilerini ekleyip eklemeyeceği merakla bekleniyor. Amazon dizisi Orta Dünya'da Üçüncü Çağ'a odaklanan film serisinin aksine İkinci Çağ'a odaklanacak. 

 

 

Amazon, dizinin 2 Eylül 2022'de yayımlanacağı bir görselle birlikte ağustosta duyurmuştu

 

Independent Türkçe, Screen Rant, Webrazzi

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU