How I Met Your Father'ın orijinal dizideki meşhur mekanı kullanmayacağı ortaya çıktı

How I Met Your Mother'ın spinoff'unun set fotoğrafları yeni dizinin Maclaren's Pub'da geçmeyeceğine işaret ediyor

MacLaren's Pub, How I Met Your Mother karakterlerinin en çok vakit geçirdiği mekandı (CBS)

Dijital yayın platformu Hulu'da yayımlanacak How I Met Your Father'ın set görüntüleri, How I Met Your Mother'ın meşhur mekanı MacLaren's Pub'ın yeni dizide yer almayacağını gösteriyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ted Mosby'nin çocuklarına anneleriyle nasıl tanıştığının hikayesini anlattığı How I Met Your Mother'da Ted'in yanı sıra Marshall, Lily, Robin ve Barney'nin oluşturduğu 5 kişilik yakın arkadaş grubunun en sevdiği mekan MacLaren's Pub'dı. 

How I Met Your Father'ın orijinal diziyle tam olarak nasıl bağlanacağı hâlâ kesin olarak belli değil fakat setten yayımlanan ilk fotoğraflar yeni dizide MacLaren's Pub'ın artık yer almayacağına işaret ediyor. Bu hafta hem spinoff'un başrol oyuncusu Hilary Duff hem de dizinin yaratıcısı Isaac Aptaker setten görüntüler paylaşmıştı. 

Screen Rant'in haberine göre spinoff'un karakterlerinin, Friends dizisindeki Central Perk'ü anımsatan bir mekanda sürekli olarak vakit geçirmeyi tercih edeceği belirtiliyor. 

 

 

Her ne kadar MacLaren's Pub'ın dönmeyecek olması pek çokları açısından hayal kırıklığı yaratsa da spinoff'un kendisini orijinal diziden ayırması için olumlu bir işaret olarak da değerlendirilebilir. 

Barney Stinson karakterinin yeni diziyle dönebileceğine yönelik söylentiler MacLaren's Pub'ın da yeniden ekranlara gelebileceğini düşündürmüştü. 

Ancak en azından yeni diziden ilk görüntüler bunun şimdilik gerçekleşmeyeceğine işaret ediyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU