How I Met Your Father yıldızı çekimlerden fotoğraf paylaştı

Ünlü aktris, "Merhaba ben Sophie" dedi

Hilary Duff'ın da kadrosunda yer aldığı Younger dizisinin 4. sezon prömiyeri New York'ta bir partiyle gerçekleştirilmişti (AP)

Dijital yayın platformu Hulu'da yayımlanacak How I Met Your Father'ın yıldızı Hilary Duff, Instagram'da karakteri Sophie'yi canlandırdığı sahneden fotoğraf paylaştı. Duff, gönderisiyle How I Met Your Mother'ın spinoff'una yönelik beklentileri artırdı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Merhaba ben Sophie" ifadesiyle paylaştığı fotoğrafta oyuncu bir bar taburesinde otururken görülüyor. Entertainment Weekly'nin haberinde dizinin ana karakterinin bir randevu bekliyor olabileceği belirtildi. 

Sophie ilk dizidekine benzer biçimde çocuklarına babalarıyla nasıl tanıştığının hikayesini anlatacak. Ancak How I Met Your Mother'dan farklı olarak flört uygulamalarının dizinin önemli unsurlarından biri olacağı belirtiyor. Ne de olsa değişen zamanla birlikte New York'un sosyalleşme ortamları da yeniden şekilleniyor. 

Görüntülerde arkadaki kişilerin yüz maskesi taktığının görülmesi dizinin Kovid-19 pandemisini bir biçimde senaryoya dahil etmiş olabileceğine işaret ediyor. 

 

 

Öte yandan dizide Duff'ın yanı sıra Chris Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran ve Suraj Sharma gibi isimlerin yer alacağı açıklanmıştı

How I Met Your Mother'ın yıldızlarının yeni dizide görünüp görünmeyeceğiyse henüz belirsizliğini koruyor. 

 

Independent Türkçe, Entertainment Weekly, Beyazperde

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU