Hilary Duff, How I Met Your Father'ın ilk hazırlıklarından detaylar paylaştı

Ünlü oyuncu merakla beklenen diziye dair ipucu vererek hayranları heyecanlandırdı

Hilary Duff'ın ana karakteri oynayacağı How I Met Your Father'da, How I Met Your Mother karakterlerinin bir biçimde yer alabileceği iddia edilmişti (Screen Rant)

Dijital yayın platformu Hulu'da yayımlanacak How I Met Your Father'ın başrol oyuncusu Hilary Duff dizi için gerçekleştirdikleri ilk masa okumasına dair konuştu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Duff, Instagram hikayesinde oyuncu kadrosunun ilk okumayı 5 Ağustos'ta gerçekleştirdiğini duyurdu. 

Screen Rant'in haberine göre aktris heyecan çığlığı attıktan sonra kameraya konuşarak şu ifadeleri kullandı:

Az önce tüm kadroyla How I Met Your Father'ın masa okumasını yaptık ve herkes çok iyi. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Senaryo çok komik. Oyuncu kadrosu muazzam.

Öte yandan dizinin senaryosunu kaleme alan isimlerden Isaac Aptaker de Instagram hesabından hazırlıkların başladığını, "Gösteriye az kaldı" ifadesiyle duyurdu.

 

 

Nisanda How I Met Your Mother'ın spin-off'unun hazırlıklarının başladığı duyurulmuştu. Yeni bir oyuncu kadrosuyla çekilecek How I Met Your Father'ın, How I Met Your Mother'ın sona erdiği tarihten devam edeceği aktarılmıştı.

Hilary Duff'ın canlandıracağı Sophie karakteri çocuklarına babalarıyla nasıl tanıştığının öyküsünü anlatacak. Dizinin zaman akışı 2021'den başlayacak. Sophie ve arkadaşları hayattaki hedeflerini keşfederken dizi ilişkilerini takip edecek. Karakterler flört uygulamalarının yanı sıra modern tanışma yöntemlerini ekranlara getirecek. 

Duff mayısta diziye dair yaptığı açıklamada şunları söylemişti:

Harika karakterler var ve sette başka bir aileye, başka bir televizyon ailesine sahip olacağım. Bu dizide aşk hikayeleri anlatmak için çok fazla fırsat var çünkü Sophie ve üç erkek arkadaşını konu alıyor. Tüm karmaşık yollardan geçerek hangisinin baba olduğunu araştırıyor. Sophie'nin aşkı bulma ve flört etmeye dair gençlik deneyimlerine ve bunların modern dünyada nasıl gerçekleştiğine tanık olmaktan hoşlanacaksınız.

 

Independent Türkçe, Screen Rant, Entertainment Weekly

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU