Britney Spears hakkında yeni iddia: "2012'de gizlice evlendi"

Spears'ın mahkeme belgelerindeki yeni detay şarkıcının 2012'de o zamanki nişanlısıyla evlenmiş olabileceğine işaret ediyor

Jason Trawick ve Britney Spears 2011'deki MTV Video Müzik Ödülleri'ne birlikte katılmıştı (AFP)

Britney Spears'ın tartışma yaratan davasının belgelerinin ortaya çıkarıldığı podcast programı yeni bir iddiayı gündeme getirdi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Page Six'in haberine göre Tess Barker ve Babs Gray'in sunduğu "Toxic: The Britney Spears Story" (Toxic: Britney Spears'ın Hikayesi, programın başlığı şarkıcının popüler Toxic parçasına atıf içeriyor) programı pop yıldızının 2012'de o dönemde nişanlı olduğu Jason Trawick'le gizlice evlenip evlenmediği sorununu gündeme getirdi. 

Salı yayımlanan bölümde Spears'ın vasilik davasındaki muhasebe raporlarını inceleyen sunucular 1 Ekim 2012'de "evliliğin feshine dair danışma" için 9 bin 150 dolar (yaklaşık 78 bin TL) ödeme yapıldığını fark etti. 

"Vesayet altındaki kişinin yasal ödemeleri" altında yer alan ödemenin Beverly Hills'te bulunan aile avukatı "Alexandra Leichter'ın hukuk bürosuna" yapıldığı bildirildi.

Varlık uzmanı Austin Bertrand programda şu ifadelerle fikir yürüttü:

Benim varsayımım bunların doğrudan Spears'a sunulan yasal hizmetler olduğu yönünde. Evliliğin feshi sadece boşanma anlamına gelir.

Bertrand, "Ödemeye yönelik düzeltme unutulmuş görünüyor" diye ekledi. 

Spears ve Trawick Nisan 2009'da çıkmaya başlamıştı. Trawick o sırada Spears'ın temsilcisiydi ve Mayıs 2010'da muhtemel bir çıkar çatışmasını önlemek için istifa etmişti. 

Çift Aralık 2011'de nişanlanmış ve Trawick, Britney Spears'ın babası Jamie Spears'la birlikte nişanlısının vasilerinden biri olmuştu. 

Ocak 2013'te ayrılmalarının ardından Trawick vasilikten çekilmişti. 

Grammy ödüllü sanatçı kişisel hayatını ve mülkünü kontrol eden vesayet uygulamasının sonlandırılması için bu yıl mahkemeye başvurmuştu. Spears davada 4 yıldır birlikte olduğu Sam Asghari'yle evlenmesinin yasaklandığını iddia etmişti. Davanın kamuoyunda büyük yankı uyandırmasının ardından şarkıcının babası Jamie Spears vasilikten çekildiğini açıklamıştı. 

 

Independent Türkçe, Page Six, Mirror

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU