Britney Spears'ın art arda paylaştığı üstsüz görüntüler hayranlarını endişelendirdi

Hayranlardan biri, "Kesinlikle başka birinin hesaba erişimi var!!!!!!" diye yazdı

Ünlü şarkıcı, babasının vasiliğinden kurtulmak için hukuk mücadelesi veriyor (Reuters)

Britney Spears'ın bu hafta 4. kez Instagram'da üstsüz görüntülerini paylaşması, hayranlarını endişelendirdi.

Kısa süre önce Ben Affleck ve Steven Spielberg gibi ünlü isimleri de temsil eden avukat Matt Rosengart'la çalışmaya başlayan pop yıldızı, babası James Parnell Spears'ın vasiliğinden kurtulmak için mahkemeye başvuruda bulunmuştu.

Bu gelişmeler ışığında Spears'ın hayranları, başlangıçta Instagram'da gördükleri üstsüz görüntüleri yıldızın yeniden özgürlük duygusuna kavuştuğu şeklinde yorumlamıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak Instagram hesabında yıldızın bir haftadır göğüslerini elleriyle kapattığı, birbirine çok benzeyen görüntülerin paylaşıldığını fark eden bazı hayranlar, babasının vasiliğinin geri dönebileceğine dair endişelerini dile getirdi.

Kullanıcılardan biri 39 yaşındaki şarkıcının son gönderisine "Şüpheli bir şeyler oluyor" diye yazarken, bir diğeri de sosyal medya hesabından paylaşım yapan kişinin gerçekten Spears olup olmadığını sorguladı.

Bir hayran, şüphelerini, "Bunların özel görüntüler olduğunu ve onun rızası olmadan paylaşıldığını hissediyorum" diye ifade etti. Onunla aynı düşünceyi paylaşan bir başka hayran da, "Kesinlikle başka birinin hesaba erişimi var!!!!!!" diye yazdı.

Ne olmuştu?

Ünlü yıldızın veyaseti, akıl sağlığı üzerindeki şüpheler nedeniyle 2008'de babasına verilmişti. Jamie Spears 2019'da kızının vasiliğinden sağlık nedenleriyle geçici bir süre ayrılmıştı. Pop yıldızı artık bunun sürekli olmasını istiyor.

Bu nedenle Avukat Rosengart, "Toxic" parçasıyla ünlü şarkıcının vasi değişikliği talebini 26 Temmuz'da mahkemeye iletmişti.

Mahkeme belgelerinde Spears'ın, Los Angeles'ta çalışan yeminli mali müşavir Jason Rubin'in mal varlığını yönetmesi ve kendisine vasilik yapmasını istediği ortaya çıkmıştı.

Rubin'in geleceğine yönelik duruşma 13 Aralık'ta yapılacak ve pop yıldızının duruşmaya bizzat katılmayı planladığı ifade ediliyor.

Öte yandan Spears'ın daha önce babası yerine bir bakım uzmanı olan Jodi Montgomery'yi vasisi olarak görmek istediği bildirilmişti.

 

Independent Türkçe, Page Six, TMZ, BBC Türkçe

Derleyen: Çağla Üren

DAHA FAZLA HABER OKU