Britney Spears babası yerine kimin vasi olmasını istiyor?

Ünlü şarkıcı kısa süre önce Ben Affleck, Sean Penn ve Steven Spielberg'ün avukatlığını yapan Matt Rosengart'la çalışacağını duyurmuştu

Spears, 2015'te katıldığı MTV Müzik Video Ödülleri'nde En İyi Erkek Video ödülünü sundu (Reuters)

ABD'li ünlü pop şarkıcısı Britney Spears'ın babasının yerine bir başkasının vasi olarak belirlenmesini istediği ortaya çıktı. 

Page Six'in haberine göre yeni mahkeme belgeleri Spears'ın babasının yerine geçecek kişinin kendisini "Kafkaesk kabustan" kurtarmasını umut ettiğini bildirildi. 

Britney Spears'ın avukatı Matt Rosengart, "Toxic" parçasıyla ünlü şarkıcının talebinin yer aldığı dosyayı pazartesi mahkemeye iletti. Spears'ın, Los Angeles'ta çalışan yeminli mali müşavir Jason Rubin'in mal varlığına vasilik yapmasını istiyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

TMZ'nin bildirdiğine göre Rosengart, Rubin'in şarkıcının sözleşmelerini ve diğer mali işlerini harika biçimde yöneteceğine inanıyor. Spears'ın, Rubin'in sağlık durumuna yönelik işlemleri de kontrol etmesini istediği aktarıldı.

Öte yandan ayrı bir dosyada da şarkıcının babası Jamie Spears'ın vasilik görevinden alınması talep edildi. 

Mahkemeye iletilen dilekçede Britney'in doktorları, annesi Lynne Spears ve kişisel vasisi Jodi Montgomery'nin şarkıcının babasının vasilikten alınmasını desteklediği yönünde ifadelerinin bulunduğu da belirtildi. 

Spears yakın zamanda babasının vasiler arasından çıkarılması için daha önce Ben Affleck, Sean Penn ve Steven Spielberg gibi isimlerle çalışan deneyimli avukat Rosengart'la çalışacağını duyurmuştu.

Rubin'in geleceğine yönelik duruşma 13 Aralık'ta gerçekleştirilecek ve Britney söz konusu belgelerde duruşmaya bizzat katılmayı planladığını söylüyor.

 

Independent Türkçe, Page Six, TMZ

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU