Ailesine ateş püsküren Britney Spears'ın kız kardeşinden imalı paylaşım

Britney Spears zor zamanlar yaşadığı sırada ailesinden destek alamadığını söylemişti

Spears'ın vesayetin bitirilmesi için açtığı davadaki tartışma yaratan ifadesine rağmen babasının vasilik rolüne son verilmedi (AFP)

Britney Spears'ın sosyal medyada zehir zemberek açıklamalar yapmasının ardından pop yıldızının kız kardeşi Jamie Lynn Spears manidar bir paylaşım yaptı. Jamie Lynn paylaşımını bir süre sonra değiştirdi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Page Six'in haberine göre hem kız kardeşini hem de babasını sert biçimde eleştiren Spears'ın gönderisinden sonra Jamie Lynn müphem paylaşımında, "Tanrı'nın huzuru seninle ve ruhunla olsun" ifadelerini kullandı. 

Jamie Lynn, üstü kapalı mesajının yanı sıra bir fotoğrafını da paylaştı. 

Ünlü şarkıcının kardeşi ifadelerini sildi

Paylaşımı yaptıktan bir süre sonra Jamie Lynn kullandığı ifadeleri sildi ve gönderisinde yalnızca emojileri bıraktı. 

 

 

Öte yandan kısa süre önce Instagram gönderisinde 39 yaşındaki Britney Spears şu ifadeleri kullanmıştı:

Sosyal medyada dans videolarımı eleştirmeyi seçenlere söylüyorum. Bakın babam Jamie Spears giydiğim, söylediğim, yaptığım ya da düşündüğüm şeyleri kontrol ederken yakın zamanda herhangi bir sahne performansı sergilemeyeceğim. Son 13 yıldır bunu yapıyorum.

Ünlü şarkıcı kardeşine hitaben şunları söylemişti:

Kardeşimin ödül törenlerine çıkıp şarkılarımın remikslerini sergilemesinden hoşlanmıyorum.

Spears ayrıca, "İhtiyacın olduğunda seni kimin görmezden geldiğini ve soru sormadan sana kimin yardım ettiğini asla unutma" diye belirtmişti. 

30 yaşındaki Jamie Lynn daha önce ablasının tartışma yaratan mahkeme ifadesinin ardından, "Vasiliği bitirmek, Mars'a gitmek ya da mutlu olmak için her ne yapmak istiyorsa buna yüzde 100 destek veriyorum çünkü kız kardeşimi destekliyorum" ifadeleriyle Britney'e destek verdiğini açıklamıştı. 

Britney Spears'ın 2008'de yaşadığı zihinsel çöküntünün ardından mahkeme kararıyla servetinin ve kişisel hayatının idaresi babasına verilmişti. Spears vasiliğin kaldırılması talebiyle mahkemeye başvurmuştu. 

"Britney'e güçlü ilaçlar veriyorlardı"

Bununla birlikte The Sun'a konuşan Britney Spears'ın eski korumasıysa 2010'da şarkıcıyla çalıştığı sırada ona her hafta güçlü ilaçlar verildiğini ve babası yüzünden gözyaşlarına boğulduğunu söyledi. 

Fernando Fernandez, şarkıcının babasının vasi olarak atanmasının ardından 8 ay boyunca Spears'la çalışmıştı. 

 

Independent Türkçe, Page Six, People, The Sun

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU