Britney Spears neden yarı çıplak selfie'ler paylaştığını açıkladı

Şarkıcı, "Vücudumu sergilemekle ilgili düşüncelerimi anlamanızı istiyorum!!!!" diye yazdı

Britney Spears 2018'de Las Vegas'taki Park MGM otelinin önünde gerçekleştirilen etkinlikte sahne almıştı (AP)

Britney Spears yakın zamanda bir dizi yarı çıplak fotoğrafını Instagram hesabında paylaşma kararını açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

39 yaşındaki şarkıcı, babasının vasiliğinin kaldırılması için mücadele ettiği hayli yankı uyandıran dava sebebiyle son birkaç aydır aktif şekilde sosyal medya kullanıyor.

"Toxic" parçasıyla ünlü şarkıcı beyaz bikini altı ve kırmızı çizme giydiği üstsüz fotoğrafını paylaşmasının yanı sıra neden vücudunu "sergilediğine" dair düşüncelerini dile getirdi.

Spears, "Size vücudumun başka fotoğraflarını göstermeden önce… Vücudumu sergilemekle ilgili düşüncelerimi anlamanızı istiyorum!!!!" diye yazdı.

Bence seksi herhangi bir kadın üstündeki kıyafetten kurtulmak istediğinde hemen tepki vermek epey çarpık… Hayır... Striptiz kulübünden ya da bir performanstan bahsetmiyorum… Sadece pratik meseleden, yazın arabadayken aptal uzun kollu bir gömlek giydiğinizi fark etmekten bahsediyorum!!!!

Spears, "Bir kat kıyafetten kurtulan tüm kadınların tepkisi anında 'DAHA İYİ HİSSEDİYORUM' oluyor... Bu yüzden daha iyi göründüğünüzü düşünüyorsunuz!!!" diye devam etti.

Spears görünüşü yüzünden "aşırı utanç verici", "milyarlarca" şovu olduğunu söyledi.

Spears şu şekilde açıkladı:

Yani kimsenin k**ımdaki büyük gamzeyi görmesini istemiyorum ama performans sergilemenin beni vücudumla ilgili çok fazla düşünmeye sevk ettiğine inanıyorum ve bu çekici değil…

Her neyse, bahse girerim neden ŞİMDİ vücudumu sergilediğimi merak ediyorsunuz... Çünkü bu dünyaya gelirken de çıplaktım ve dürüst olmak gerekirse, dünyanın ağırlığını omuzlarımda taşıdığımı hissediyorum ve bu kendimi böyle görmemi sağladı!!!!

Kendimi daha hafifken görmek istedim… Çıplakken… Doğduğum gibiyken. Geri dönüp fotoğrafların çekildiği anlara baktığımda kendimi en saf halimle görmek çılgın bir psikoloji. Acının, incinmenin, gözyaşlarının ve ağır yüklerin ben olmadığımı kanıtlıyor.

"Gimme More" şarkısının sahibi Spears daha sonra "kendine en saf haliyle bakma ihtiyacı duyan", "güzel" ve "hassas" bir kadın olduğunu açıkladı.

Pop yıldızı, "Hayır... Hayatımın geri kalanında üstsüz fotoğraflar çekmeyeceğim çünkü bu sıkıcı olurdu" diye devam etti.

Ama aydınlanmanız gerektiğinde kesinlikle yardımı dokunuyor!!!! Şunu da kabul etmeliyim ki gömleğimi çıkardıktan sonra FREE BRITNEY yazan yorumlar gerçekten çok komikti!!!

Şarkıcı, Free Britney (Britney'e Özgürlük) hareketinin yaklaşık üç yıl önce pembe tişörtlerle başladığını onayladı.

Spears açıklamasını "Bu hareketin hayal edebileceğinizden çok daha derin bir anlamı var… Hayranlarım hep çok muhteşemdi ve hepinizi seviyorum" diye sonlandırdı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU