Tanımadığı kişinin havuzuna çırılçıplak giren kadın, çıkmamak için direndi

"Neden havuza girdiğime dair açıklamada bulunmak zorunda değilim"

Polisler, Heather Kennedy'den havuzun kenarındaki kıyafetlerini giymesini istese bile kadın uzun süre ekiplere direndi (NBC 2 News) 

ABD'de komşusunun havuzuna çırılçıplak giren kadın, polisin uyarılarına rağmen çıkmayı reddetti.

Florida eyaletinde yaşayan James Clark, pazartesi günü doktor randevusundan döndüğünde hiç beklemediği bir manzarayla karşılaştı. 

Havuzunda tanımadığı bir kadının çıplak şekilde yüzdüğünü görünce şoke olan 69 yaşındaki adam, polisi arayarak şikayette bulundu. 

Bunun üzerine saat 15.00 civarında eve gelen ekipler, havuzdaki kadını çıkarmaya çalıştı. Ancak polislerin tüm uyarılarına rağmen uzun süre havuzdan çıkmayan Heather Kennedy, kendisini kelepçelemeye çalışan polislere direndi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Nihayetinde polisler 42 yaşındaki kadını ikna ederek havuzdan çıkardı ve tutukladı.

Tutuklama raporuna göre kadın, ekiplere "neden havuza girdiğine dair açıklamada bulunmak zorunda olmadığını" belirtti. 

Kennedy'nin polislere kendisini rahat bırakmasını söylediği ve ekiplerin talebine rağmen uzun süre kimlik bilgilerini paylaşmadığı da ifade edildi. 

Mülkiyete izinsiz girme ve mukavemet suçlarıyla tutuklanan ve Charlotte County hapishanesine gönderilen kadının 4 Ağustos'ta mahkeme karşısına çıkması planlanıyor.  

Kennedy, bu yılın başlarında yapılan bir trafik kontrolünde üzerinde yüklü miktarda uyuşturucuyla yakalanmıştı. Bunun üzerine tutuklanan kadın, çıkarıldığı mahkemece uyuşturucu bulundurmak suçundan ceza almıştı.



Independent Türkçe, New York Post, The Smoking Gun

Derleyen: Yasin Sofuoğlu

DAHA FAZLA HABER OKU