Sedat Peker'den Ağar'a: MAK Petrol'ü de Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacaksın yoksa mazot kaçakçılığının dosyasını açacağım

Sedat Peker, Yalıkavak Marina’dan ayrılan Mehmet Ağar’ı bu kez de akaryakıt kaçakçılığı yapmakla suçladı

Sedat Peker, bu kez de Mehmet Ağar’ın Yalıkavak Marina’daki MAK Petrol üzerinden mazot kaçakçılığı yaptığını iddia etti / Kolaj: Independent Türkçe

Hakkında suç örgütü lideri olmaktan yeni bir sorulşturma başlatılan Sedat Peker, sosyal medya hesabından Yalıkavak Marina yönetiminden ayrılan Mehmet Ağar’a çağrı yaptı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ağar’ın Yalıkavak Marina’daki MAK Petrol üzerinden mazot kaçakçılığı yaptığını öne süren Peker, şunları yazdı:

“Derin Mehmet, Marina’nın yönetiminden ayrılmakla bu işler olmaz. Senin ve oğlunun üstüne olan, Mübariz’den gasp ettiğin, Marina’nın içinde olan MAK Petrol’ü de Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacaksın”

Yoksa o benzin istasyonunda yaptırdığın mazot kaçakçılığının dosyasını açacağım. Kıymetli dostlarım, dünyanın neresinde bir benzin istasyonunun beş bin tonluk gemilerin yanaşabileceği iki tane iskelesi olur? Derin Mehmet ve ekibi buradan mazot kaçakçılığı yapıyor, herkesin gözünün önünde. Muğla Emniyet Müdürü Suat da seyrediyor”

Yalıkavak Marina’dan istifa etmişti

Sedat Peker’in “Yalıkavak Marina’ya çöktüler” iddiası üzerine Saygı Öztürk’e yaptığı açıklamada, “Ben olmasam oraya mafya çökecekti” diyen ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun tepki göstermesinin ardından özrü dileyen Mehmet Ağar, bir süre sonra Yalıkavak Marina yönetiminden istifa etmişti.

Ağar’ın istifasından bir süre sonra oğlu AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar’ın da marina yönetimindeki görevine son verilmişti.

Veyis Ateş’ten açıklama

Öte yandan Sedat Peker’in 9. videosunda hakkında bir takım iddialarda bulunduğu Habertürk sunucusu Veyis Ateş’ten de açıklama geldi.

Yayınına çıkmayan Veyis Ateş, Odatv’ye yaptığı açıklamada ekrana çıkmamasıyla ilgili, ''Bugün olmayacağım. Sonrasına da kamuoyu açıklaması yapacağım'' ifadelerini kullandı.

"Ekrana çıkmamanızın Sedat Peker'in açıklamalarıyla ilgisi var mı?" sorusuna cevap veren Ateş, "Peker'in açıklamalarıyla ilgisi yok. Bu süreçler tamamen benimle alakalı'' diye konuştu.

 

Independent Türkçe, Odatv

DAHA FAZLA HABER OKU