Lisa Kudrow, oğlunun bir dönem Jennifer Aniston'ı annesi sandığını açıkladı

Lisa Kudrow, oğlunun Friends setinde Jennifer Aniston'ın kucağına "atladığını" söyledi

Kudrow, Phoebe karakterini canlandırırken Aniston da Rachel karakterine hayat vermişti (NBC)

Lisa Kudrow, Friends setinde kurulan yakın bağlar hakkında konuştu ve eskiden oğlunun Jennifer Aniston'ı annesi sandığını açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Uzun süre devam eden sitcom'da Phoebe Buffay'i canlandıran Friends yıldızı, çarşamba günü Conan'a katıldı ve eğlenceli detayları paylaştı.

Sunucu Conan O'Brien'la 23 yaşındaki oğlu Julian'ın dizinin setinde nasıl büyüdüğüne dair konuşan Kudrow, oğlunun bir dönem rol arkadaşını annesi sandığını kabul etti.

O'Brien, "Biraz kafası karışmış, Jen Aniston'a gerçekten takıntılı olduğunu biliyorum" diye söze başladı ve Kudrow'un şu cevabı vermesine sebep oldu:

Hayır, hayır, Jennifer'ın kucağına atlardı.

Eh, Jennifer bir aşk böceğidir ve bu açıdan mantıklıydı.

Kudrow, "Ve Julian'ı seven ve onun sevgisini hisseden herkes için hep mutlu oldum" diye devam edip ekledi:

Ama sonra evde, Jennifer televizyona çıktı ve Julian 'Annecim!' dedi.

Kudrow, oğlunun kafa karışıklığına güldükten sonra, bu anların ille de yaralayıcı olmadığını ancak hâlâ hatırladığını söyledi.

Kudrow, O'Brien'a düşünce sürecini şaka yollu biçimde şu ifadelerle anlattı:

Biraz analitiğimdir, bu yüzden 'İstediği bu muydu? Onunla sahip olmadığım bir tür yüksek ruhsal bağları mı var?' diye düşündüm. Şey, ikisi için de mutluyum.

Röportaj esnasında başka bir yerde, 57 yaşındaki Kudrow, oğlunun bazı Friends bölümlerini izlediğini ancak hepsini izlemediğini açıkladı.

Nedenini tam olarak bilmediğini açıklayan Kudrow, oğlunun “her bölümü” izlemediğini bildiğini ancak okuldaki tüm arkadaşları sitcom'u izlediğinden mecbur hissettiği için bazı bölümleri izlediğini söyledi.

 

 

Kudrow, "Bir süredir okuldakilerin diziyi izlediğini ve Julian'ın da izlemesi gerekiyormuş gibi hissettiğini biliyorum" dedi ve oğlunun diğer tüm oyuncuların "çok komik" olduğunu düşündüğünü ekledi.

 

 

Çocukluğunda dizinin setine sık sık gitmeden önce bile Julian sitcom'da görünmüştü çünkü dördüncü sezon sırasında Kudrow ona hamileydi.

Merakla beklenen Friends ekibini yeniden bir araya getirecek yapım pandemi nedeniyle defalarca ertelendikten sonra 27 Mayıs'ta HBO Max'te yayımlanacak.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU