Zorbalığa uğrayan çocuk hareket halindeki servisten yola atladı

"Oğlumun araçtan atladığını duyunca düşündüğüm ilk şey ölümdü"

Zorbalığa uğrayan çocuk okuldan alındı (AFP)

ABD'nin Georgia eyaletinde okul servisinde akran zorbalığına uğrayan 11 yaşındaki oğlan hareket halindeki aracın penceresinden atladı.

Georgia polisi, 5 Mayıs'ta yaşanan olayda adı açıklanmayan çocuğun atladıktan sonra bir kamyonetin üzerine düştüğünü, bunun ardından yola yuvarlandığını bildirdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Baba Dion Murphy, beyin sarsıntısı geçiren ve dirseği kırılan evladının hastaneye kaldırıldığını açıkladı.

"Oğlumun araçtan atladığını duyunca düşündüğüm ilk şey ölümdü" diyen Murphy, okul yönetimiyle cuma günü bir toplantı yaptıklarını söyledi. Murphy, toplantıda oğluna yapılan zorbalığın görüntülerini izlediğini söyledi ve o anları şöyle anlattı:

Bir öğrenci çocuğumun yüzüne doğru zıplamış ve pencereye doğru ittirmiş. Yere düştüğündeyse başka bir öğrenci ayakkabısını almış. O vahim durumdan kurtulmaya çalışan evladım pencereden atlamış. O an başka çaresi kalmadığını hissettiğini düşünüyorum.

Murphy, yaşı büyük öğrencilerin bütün bir dönem boyunca çocuğuna zorbalık ettiğini, okul yönetimini bu konuda uyardıklarını kaydetti:

Çok kızgınım çünkü okul yapılan zorbalıkları ihmal ederek hiçbir şey yapmadı. Bunun eşek şakası olduğunu düşündüler ama oğlum hayatını kaybedebilirdi.

Çocuğun okuduğu okulun bağlı olduğu Walton Belediyesi Okul Bölgesi sözcüsüyse şöyle konuştu:

Walton Belediyesi Okul Bölgesi, hiçbir zorbalığa ve tacize müsamaha göstermiyor. Olay, okul yetkilileri tarafından etraflıca araştırılıyor. Tespit edilecek muhtemelen disiplin sorunları uygun şekilde değerlendirilecek.

 

Independent Türkçe, FOX5 Atlanta

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU