BTS'in "IDOL" parçası da YouTube'da 900 milyon görüntülenmeyi geçti

Ünlü K-pop grubunun daha önce 5 şarkısı daha bu başarıya ulaşmıştı

BTS'in üyesi Jimin kısa süre önce hayranların verdiği oylarla "En İyi Erkek Dansçı" seçilmişti (YouTube/HYBE)

Albümleri ve şarkılarıyla isminden çok sık söz ettiren dünyaca ünlü K-pop grubu BTS'in çalışmalarına rağbet her geçen gün artıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Soompi'nin haberine göre grubun sevilen müzik videolarından "IDOL" da YouTube'da 900 milyon görüntülenmeyi geçti. BTS bu başarıya daha önce 5 şarkısıyla ulaşmıştı.

RM, Jimin, Jin, Suga, J-Hope, V ve Jungkook'nun oluşturduğu grubun "DNA", "Boy With Luv", "Dynamite", "Fake Love" ve "MIC Drop (Steve Aoki Remix)" müzik videoları da 900 milyon görüntülenmeyi aşmıştı. 

BTS'in ilk olarak 24 Ağustos 2018'de yayımladığı "IDOL"un elde ettiği başarı müzik videosunun yaklaşık üç yıl sonra bile hâlâ keyifle dinlendiğine işaret ediyor. 

 

 

Grubun yeni parçalarının yanı sıra eski şarkılarına da ilgi gösterilmesi şaşırtıcı görünmüyor. ABD'li fast-food zinciri McDonald's'ın mayısta yaklaşık 50 ülkede BTS menüsü çıkaracağını duyurması ve grubun lüks Fransız giyim markası Louis Vuitton'un uluslararası elçisi olduğunun açıklanmasının BTS'e yönelik artan küresel rağbeti daha da körüklediği anlaşılıyor. 

Grubun merakla beklenen yeni albümü "BTS, The Best" 16 Haziran'da piyasaya sürülecek.  

 

Indepedendent Türkçe, Soompi, Rolling Stones

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU