The Falcon and the Winter Soldier oyuncusu, diziden çıkardıkları BTS şakasını anlattı

Doğaçlama sahne silinmeseydi 5. bölümde yer alacaktı

The Falcon and the Winter Soldier bugün yayımlanacak bölümle sona erecek (Fotoğraflar: AFP - Disney+)

Disney+'ta yayımlanan The Falcon and the Winter Soldier dizisinin oyuncularından Danny Ramirez, K-pop grubu BTS'e dair yapılan bir şakanın yapımdan çıkarıldığını söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

NME'nin haberine göre doğaçlama sahne Anthony Mackie'nin canlandırdığı Sam Wilson'ın Joaquin Torres'e  hayat veren Ramirez'e kalkanı almasını söylediği 5. bölümde gerçekleşti. 

Ramirez verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:

Hepimizin tıpkı BTS gibi olmasını dilediğim küçük bir doğaçlama vardı. 'Daha çok (rapçi ve BTS üyesi) RM gibi olabileceğimizi düşündüm' demiştim. Eğlenceli küçük bir şeydi.

Oyuncu ayrıca şu ifadeleri ekledi:

Yani evet bu harika olabilecek bir şeydi. Ama sahne daha çok aramızdaki dinamikle ilgiliydi ve benimle Sam arasında bir an olmalıydı ki bu en önemlisiydi.

Ramirez sahnenin diziden çıkarılma gerekçesinin teliften kaynaklamış olabileceğini belirtti

The Falcon and the Winter Soldier'ın son bölümü bugün yayımlanacak.

Popüler kültürün her alanında kendine yer bulmayı başaran BTS'in ünlü giyim markası Louis Vuitton'un uluslararası elçisi olduğu duyuruldu. 

ABD'li fast-food zinciri McDonald's da mayısta 50'ye yakın ülkede BTS menüsünü satışa sunacağını açıklamıştı. Bu büyük gelişmelerin yanı sıra BTS'in Marvel Sinematik Evreni'nde de bir biçimde yer alması görünüşe göre işten bile değil. 

 

Independent Türkçe, Collider, NME

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU