Ahmet Hakan ile CHP'li Bekaroğlu arasında "128 milyar dolar" atışması

Bekaroğlu, "Bi şey daha; işini doğru yap Ahmet Hakan, Kesici'nin konuşmasının tamamını dinle" ifadelerini kullandı

Fotoğraf: Twitter @ahmethc

Merkez Bankası’nın rezervlerinden kaybolduğu iddia edilen "128 milyar dolar" tartışması gündemdeki yerini koruyor.

Hürriyet gazetesinin genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan ile CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu da konuyla ilgili sosyal medyada atıştı.

Ahmet Hakan bugünkü yazısında CHP'li İlhan Kesici'nin "128 milyar dolar kaybolmaz. Okumayı bilenler girerler Merkez Bankası bilançosuna, ne olup bittiğini görürler. Her şey kayıt altındadır. Devletin kayıtlarındadır" ifadelerini hatırlatarak şunları yazdı:

128 milyar dolar nerede” diye soran CHP’lilere...

'İlhan Kesici’ye sorun, o biliyor' derse... Ne olacak? Ne yaptınız İlhan Bey?

Büyüyü bozdunuz, sihri kaçırdınız, sürüp giden algıyı darmadağın ettiniz vallahi.

"Sen ne anladın bundan Ahmet Hakan"

Bekaroğlu da Twitter hesabından Hakan'ı etiketleyerek yaptığı paylaşımda "Ahmet Hakan, İlhan Kesiciye sarılmış... Kesici 'Merkez Bankası bilançosunda her şey kayıt altındadır' demiş... Eee sen ne anladın bundan Ahmet Hakan, Bir gün bu kayıtlara bakılır ve 128 milyar Doları çarçur edenlerden hesap sorulur.  Böyle olacak" ifadelerini kullandı.

Ahmet Hakan ise yine Twitter hesabından Bekaroğlu'na, "Size bir kompozisyon ödevi veriyorum Bekaroğlu: "Okuma bilenler, açarlar merkez bankası bilançosunu, görürler. 128 milyar dolar kaybolmaz" cümlelerinden ne anladığınızı yazar mısınız?" diye yazdı.

Bekaroğlu'ndan Ahmet Hakan'a: Kesici'nin konuşmasının tamamını dinle

Bekaroğlu ise Ahmet Hakan'a Kesici'nin konuşmasının tamamaını dinlemesi tavsiyesinde bulunarak şunları kaydetti:

Okuma bilen vatansever insanlar iktidara gelecek, Merkez Bankasının şu an açıklanmayan tüm kayıtlarını inceleyecek, 128 Milyar Doların nasıl çarçur edildiğini ortaya çıkaracak ve hesabını soracak. Bi şey daha; işini doğru yap Ahmet Hakan, Kesici'nin konuşmasının tamamını dinle!

 

 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU